ON Ovan – Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Muskarac OVAN je uvijek u potrazi za jakom partnericom kojia ima dovoljno potencijala da ga izazove i mentalno i fizički. Kada dođe do ljubavi, on je agresivan, dominantan, impulsivan i neumoran. On vazi za dinamičnog mahera, nitko ne moze predvidjeti sta ce uraditi sledece. On partnericu ume da izvede iz takta ako nije navikla na njegova visoko energicna uzbudjenja i ushicenja. Ipak, bice ugodno iznenađena njegovim osecajnim prilazom, koji nije znak njegove slabosti vec jednostavno reakcija strastvenog intensitet njegove naklonosti. OVAN voli experimentise i dovodi ljubavne i sexualne situacije do limita – ovom muskarcu je Kama Sutra u malom prstu! On je u potraznji za spontanom i imaginativnom partnerom koji ce dijeliti njegove interese i biti u stanju da ga prati u korak u njegovoj zivotnoj zurbi. Gospodin OVAN zna i te kako da explodita ako posumnja u svoju ljubavnicu, ipak njegov explozivni temperament nije dugog vijeka. Veoma je ljubomoran i potreban mu je konstantan dokaz partnerove ljubavi da bi se osjećao sigurno u vezi. Agresivan je i pun kreativne energije i entuzijazma, pa mu te osobine dozvoljavaju da cesto uvodi promjene u svoj zivot. Njegov nagon i nestrpljenje ga cesto navode da radi nesto prije nego sto o tome razmisli, cime samom sebi ume da postane neprijatelj. Cesto ima problema prihvatiti autoritet drugih, ne trpi naređenja i prosto ne umije da posluša dobar savjet. Ipak, jako je kompetentan i uziva u fizickim i psihickim bitima zivota. Ovaj covek je rodjen da bude predvodnik, ne pratioc. Slicno iu ljubavi: on je motivator i voli kontrolirati. Od partnerice trazi priznanje za svoja djela. Pri problemima je cesce agresivan nego diplomatski nastrojen, da bi dosao do zeljenog cilja. Njegov uspjeh cesto dolazi kroz konstantno neprihvaćanje neuspjeha i nesposobnosti da prihvati poraz. Ipak, gospodin OVAN zna biti ekselentan prijatelj u dobru i zlu, i spreman je čvrsto stoji na strani svojih prijatelja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €