Magija

ON U ZNAKU DEVICE-Djevica opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

izgled

Izuzetno zgodan i impresivno muževan. U zrelim godinama ide u krajnost s tjelesnom težinom, ili je mršav ili prilično punačak. Ima lijepe oči i prodoran pogled, uvijek je dječački raspoložen i ljubazan. Voli kvalitetnu garderobu, a najvažnije su mu udobne cipele ili tenisice. Prije će nositi traperice nego skupocjena odijela. Nije mu važno što o njegovom izgledu misle drugi.

karakter

Iako je veliki šarmer, mnogo priča i mnogo se šali, između sebe i ostalog svijeta podigao je zid, jer nikada ne dozvoljava da ga ljudi sasvim upoznaju, zbog straha da ga mogu povrijediti. Najvažnije mu je da bude prema svima korektan i da drugi shvate njegove dobre namjere. Ima potrebu da ga okolina poštuje, čak i ukoliko djeluje kao vuk samotnjak. Kreativac je, osjećajna umjetnička duša koja mora naći svoj izraz, uglavnom baveći se onim što voli.

Karijera, novac

Društveni status nije mu toliko bitan koliko da se bavi onim što voli. Perfekcionista je, sjajan kolega, voli druge podučavati. Novac mu je važan jer mu pruža sigurnost, a ne da bi se hvalisao. Neki predstavnici Djevice su pomalo snobovi i vole se hvališu onim što su postigli u životu. Odličan je u pronalazaštvu, dizajnu, arhitekturi, građevini, novinarstvu i slikarstvu.

ljubav

Da nije povremeno ciničan i nervčik, bio bi sjajan. Bitno mu je da se partnerica oko njega trudi, da je pažljiva, da ga ne zamara temama koje ga ne zanimaju – i onda je sjajan. U stvari, svjestan je svog šarma, prilično razmažen, ali često nezamjenjiv. Samo kada je vrlo zaljubljen može biti uviđavan, inače je veliki namćor. Ne trudi se mnogo da upozna psihu žene s kojom je u vezi, plaši se bilo kakvih tema u kojima bi mogao otkriti osvoje emocije.

Obitelj

Vrlo privržen obitelji, ali onoj iz koje potječe nije osobito odan, jer je u djetinjstvu doživljavao sebe kao neshvaćenog. Nema mnogo povjerenja u roditelje, jer smatra da ga ne cijene dovoljno. Sa braćom i sestrama ima čudan odnos, smatra ih previše koristoljubiv i najviše nade polaže u obitelj koju on osnuje. Maksimalno se predaje ženi i djeci, odličan je domaćin, ali povremeno im daje na znanje da mu je potrebna sloboda. Sa daljim rođacima ima sjajan odnos, često bliži nego sa rođenom braćom i sestrama.

Zdravlje

Pati od glavobolja, povišenog tlaka, bolesti srca i bolova u leđima. Sklon je povredama i kirurškim intervencijama

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK