ONA Škorpion- ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zena SKORPION nema problema da privuce muskarca. Ona je tip zene koji posjeduje jaku animalnu energiju koja izaziva i opija, sem toga ova zena posjeduje i explozivni temperament. Koristice svoje zavodljive i hipnotično poglede, da zaslijepi i zarobi odabranog partnera. Ova dama mnogo zahtjeva kada se radi o umjetnosti vođenja ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nađe načina da je zadovolji. Svom partneru ce biti vjerna dok god ne osjeti neku njegovu slabost. Ona vjeruje u zenstveno oruzje, zna kako igrati ljubavnu igru ​​i kako zavesti s jednim jedinim gestom ili pogledom. Svaki njen pokret je promisljen i ima svrhu efekta na suprotni spol. Motivirana intenzitetom strasti, ova dama trazi pustoloinu i moc. Zena SKORPION uvijek ima totalnu kontrolu nad svojim životom. Ne plasi se nicega, mrzi ulizice i one kojima drugi upravljaju zivotom, okusom i misljenjem. Paznja – ova zena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako se osjeti prevarena. Njezin partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe iu svakom slucaju jako muzevan. Bice odabran ne samo zbog njegove inteligencije, već i zbog činjenice da je on taj koji je voljan da se s njom u svemu nadje na pola puta. Takvom coveku ce ova zena biti vjerna i nece obraćati pažnju na misljenje ostalih, i cak i ako se njeno misljenje privatno ne slaže s njegovim, ona ce u javnosti čvrsto stajati uz njega i braniti njegove stavove. SKORPION-dama ima jaka osjećanja za mnoge stvari, ali najjaca osecanja za coveka kojeg voli … Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto “sve ili nista”. Ljubavna veza s ovakvom partnericom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnoj razini. Ona je jaka osoba, zna biti extremno dobar prijatelj, opasan i nepredvidiv neprijatelj, nadarena je da pojaca intenzitet dobra ali i intenzitet zla. Ona ima malo vremena i interesa za površne osobe, mjesta ili stvari. Ona daje prednost dubokim obvezama i odgovornostima, dubokim razgovorima i dubokim mislima. Ako iz nekih razloga ne moze reci onako kao je, onda radje cuti. Cijela knjiga se moze napisati o ocima ove zene: ta knjiga bi imala posebno poglavlje o upadljivim pogledima i posebno poglavlje o rengensko- prodornim pogledima … Najcesce izjave ljudi u vezi njezinih očiju su: “Kad bi pogledi mogli ubijati, bio bih vec mrtav”, ili “I mam osecaj kao da mi pogledom cita misli” …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD