ONA U ZNAKU DEVICE-Djevica opće karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Djevica je šesti po redu zodijački znak, pripada elementu zemlje, vladar je Merkur. Sunce je u Djevici od 23.avgusta do 23. Rujna. Djevice su analitične, pedantne, inteligentne, ali ponekad i previše sitničave i pridaju previše važnosti detaljima.

izgled

Tip djevojčice ili dame, vrlo rijetko raskošne ljepote s naglašenim oblinama. Često doživljava transformaciju od neupadljivom do fatalne žene. Voli kvalitetnu garderobu, nakit, na njoj sve djeluje otmjeno. Frizura joj je vrlo važna, od detalja voli kvalitetnu kožnu galanteriju, posebno udobne cipele i lijepe damske torbe.

karakter

Često je nezadovoljna, ali suviše kulturna i odgojena da bi to otvoreno pokazivala. Ponekad ne uspijeva kontrolirati temperament i može biti netaktična, zbog čega se kasnije nervira, jer želi o njoj svi misle lijepo. Nervira je činjenica da je malo tko shvaća ili doživljava kao fatalnu ženu, a često to može biti, jer ulazi u čudne ljubavne veze u kojima također često ima potrebu kontrolirati emocije.

Karijera, novac

Sa novcem oprezno rukuje kao da je u pitanju dinamit. Rođena je za luksuz, ali misli da će štednjom steći prije nego što bi se usudila ući u privatni biznis. Bira mjesta za komunikaciju, ne voli da se intimizira, jer je po prirodi vrlo zatvorena, mada ne i nedruštvena. Marketing, mediji i unutarnja dekoracija su poslovi stvoreni za nju. Ukoliko se posveti poslu, postiže uspjeh, ali će rijetko obiteljski život podrediti karijeri.

ljubav

Vrlo nedokučiva i tajanstvena. Boji se pokazati emocije i strast, a priželjkuje da joj se tako nešto dogodi. Što je starija, to ima veće šanse da stekne samopouzdanje i doživljava vrlo ugodne trenutke u društvu partnera, koji su najčešće iz drugog mjesta ili države. Voli uzbuđenja i nejasne situacije, čak pristaje izvjesno vrijeme biti druga u vezi ili ući u tajnu vezu, ali to neće izdržati na duže staze.

Obitelj

Korektna je, ali ne i nametljiva. Često se osjeća kao žrtva obitelji jer je uvijek pri ruci, od nje se uvijek očekuju podršku, savjet i pomoć. Ukoliko je najmlađe dijete, roditelji je gotovo i ne primjećuju. U situaciji kada poželi da se osamostali, roditelji će davati komentare koji joj ne idu u prilog. Vremenom će naučiti kako izgraditi obrambeni mehanizam.

Zdravlje

Često pati od glavobolja na nervnoj bazi, od lupanja srca ili psihosomatskih poremećaja vezanih za trbuh. Kao nasljedne bolesti može imati loš venski sustav i česte bronhitise.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €