Ona u znaku Škorpiona-Škorpion opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U njima ima nečeg fatalnog. Najupečatljivije su oči i pogled ispod najčešće dugih trepavica i naglašenih obrva. Često imaju uvučene oči, izražajno lice, džipsi look je njihov pravi izgled. One koje su po prirodi plavuše imaju nečeg hladnog nordijskog u sebi, ili su tip žena djevojčica, ali to je vrlo rijetko. Nemaju naglašene obline, a prije će se baviti gimnastikom nego ugrađivati ​​silikone. Stoje iza svog izgleda ma što obukle, ma kako se našminkale. Tamne boje, srebrna, bordo, kombinacija crne i teget, crne i crvene, čipkasti detalji su njihov zaštitni znak.

karakter

Sa njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otrkivaju svoje misli, au napadima bijesa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurni da su pokazale sve što osjećaju. Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto. Veći su i bolji zapovjednici od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opće dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili obitelji. Imaju dostojanstven stav i spremne su žrtvovati za druge ako su izrazito motivirane.

Karijera, novac

Mnogi će pomisliti da im je to najvažnije i da su isključivo okrenute ka zaradi i dobrom društvenom statusu. To je zabluda. Žena Škorpion mora biti dobrog materijalnog stanja, u protivnom je nesretna. Ona istinski misli da zaslužuje sve najbolje, ali nije nezajažljiva, ne gomila stvari, ne kupuje kaotično, ali to čini s ukusom i mjerom. Karijeru gradi vrlo studiozno i ​​prije neće raditi ako to nije posao koji joj pruža najviše zadovoljstva, nego što će raditi nešto što je ispod njenog nivoa.

ljubav

Točno znaju što hoće i uglavnom to i dobiju. To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nježne plavuše ili strastvene crnke, one su uvijek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako netko misli da ih prevari, slijedi osveta, jer žena Škorpion ne prašta. Može patiti, ali to neće nikada pokazati, dugo se sjeća bivših ljubavi ali se bori da raščisti sa prošlošću. Partner žene Škorpioni uvijek je slabiji od nje, i kada je boljeg imovnog stanja i poznatiji. I ona ima načina da mu to da na znanje. Da bez nje ne može.

Obitelj

Odlična i kao domaćica, i kao supruga i kao majka. Požrtvovana dok djecu ne izvede na put. Prema suprugu korektna i ako prestane da ga voli. Sjajna domaćica, ali joj to nije prioritet.

Zdravlje

Česte ozljede, bolovi u kostima, grlu, endokrini poremećaji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK