Ona u znaku Vage-Vaga opće karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Spada u najljepše žene Zodijaka, mada često posjeduje izvjesnu hladnoću i suzdržanost. Uvijek je dotjerana, mnogo polaže na garderobu, voli lijepe torbe, otmjene frizure. Najčešće je svjetlokosim ili se farba u svjetlije tonove, a kao crnka djeluje zanosno. Iako joj najljepše stoje nježni pastelni tonovi, voli nositi bijelu i crnu boju, šešire, sunčane naočale.

karakter

Pokušava biti diplomata i da ljubaznošću ostvari cilj. Ne dozvoljava da je bilo tko pokoleba, niti odstupa od svojih ciljeva. Točno zna što hoće i ide pravo ka tom cilju. Sušta je suprotnost onome kako izgleda, u stvari, mnogo je osjećajnija nego što želi da se to primijeti. Spremna je da se žrtvuje za bližnje i prijatelje, veoma je odana kao prijateljica, ali ne ulazi u pretjerano emotivan odnos.

Karijera, novac

Karijera joj nije naročito bitna, osim ako se ne bavi umjetnošću, bankarstvom ili pravima. Dobar je improvizator i lako rješava poslovne probleme. Uspješno koristi poslovne veze i lako se prilagođava svakoj novonastaloj situaciji. Ako je potrebno, radit će i poslove ispod svog nivoa, međutim, brzo će pronaći rješenje da sebe plasira na najbolji mogući način. Najbolji suradnici su joj muškarci.

ljubav

Ostavlja dojam seksepilne osobe, a zapravo može biti prilično proračunata. Bitno joj je da je sa zgodnim muškarcem, ali ako pomisli da bi mogla imati koristi, spremna je biti u vezi is nekim u koga nije zaljubljena. Mnogi misle da je fatalna, strastvena i maštaju da budu s njom, ali se često razočaraju kada je bolje upoznaju.

Obitelj

Za nju je obitelj najvažnija i veoma je vezana za roditelje, posebno za majku, s kojom ponekad može imati vrlo kompliciran odnos. Kao majka je savršena, spremna da se žrtvuje za djecu i da im se posveti. Mnoge Vage imaju samo jedno dijete, koje često rađaju kasno. Vrlo je bolećiva prema bližnjima, genetski je na oca i od njega često dosta nasljeđuje.

Zdravlje

Može da ima problema s bubrezima, pankreasom, kožom, cirkulacijom. Treba voditi računa o svom zdravlju jer je nježnija nego što izgleda.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €