Ovan / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Spoj vatrene prirode Ovna i hladne, objektivne prirode Blizanaca donosi Blizancima dar entuzijazma kojeg su inače lišeni, iskru vitalnosti i životni elan, radost zdravog uživanja u svim dobrima ovog svijeta. Ali i Blizanci imaju nešto da podare Ovnu, a to je intelektualna kontrola akcija ove ličnosti, sposobnost da uvijek nađe nove puteve ka savladavanju svih prepreka i, na kraju, neophodnu diplomatiju u odnosima koja pomaže da se prevaziđu sukobi i neprijateljstva. Rađa se dakle ličnost koja voli dinamičnu aktivnost koliko i intelektualnu i koja ne podnosi bezosjećajnost.

Kombinacija Merkura i Marsa trebalo bi da ovakvoj osobi omogući snagu za životni napredak. Živost njenog duha čini je sličnom permanentnom obdarenom adolescentu: sve je zanima, uz rizik da se raspe jer je stalno privlače novi centri interesovanja. Prije svega je impulsivna i otvorena pa često pokušava miri suprotnosti na intelektualnom planu. No, njezino shvaćanje svijeta nije uvijek odmjereno, a nestrpljenje joj ometa put smirene vedrine, tim prije što nema dovoljno promišljenosti, opreznosti i zrelosti. Čak i kada ima odgovornosti, ona izgleda površna i stalno nekud žuri, pa joj se događa da donosi nagle odluke iz čista mira. Njena stalna pažnja za sve što je novo često je vodi u originalne stavove i rizike, sto bi moglo uplašiti one koji žele s njom surađuju.

Oportunista je i umije da improvizira u teškoj situaciji koja se drugima cini nerješivom. Osnovne vrline pomoću kojih ovaj tip Ovna ipak uspijeva ostvariti svoje ciljeve su inventivnost, rječitost, intuicija i ta neukrotiva sposobnost da vječno ostane mlad i da se ne boji udaraca sudbine. Neumoran je optimista i ne oklijeva ide van utabanih staza, i da iznenađuje druge načinom na koji prevladava okolnosti spektakularnim gestovima …

Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate, naučite. Nestrpljivi i nervozni lucidniji ste od većine Ovnova. Vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Vaš optimizam i dar za improvizaciju Vas čine inventivnim, elokventnim, neumornim, intuitivnim.

Lutajući izvan utabanih staza obožavate sve ono što je spektakularno, sa divljom sposobnošću da vječno ostati mladi. Stalno tražite originalna rješenja na granici konformizma. Raznovrsni ste, ali morate naučiti da se koncentrirate a da ne djelujete impulzivno. Pripazite da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno i da ne obećavate više nego što možete učiniti.

Ascendent Blizanci Vam daje dar govorništva i prirodnu sposobnost koordinacije. Vi ste društvena osoba koja uživa biti tamo gdje se nešto događa. Ali, to Vas cini ranjivim i ovisnim od drugih. Bez njih Vi ne biste postojali: da ste sami ugasili biste se. Utjecaj ljudi koji Vas okružuju može biti odlučujući za Vas. Oni mogu Vam pomognu da sazriju i da Vas snabdeju izvjesnom emotivnom sigurnošću, ali teško da će biti u stanju kanališu Vašu stalnu potrebu za promjenama …

Ako niste znali istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Jean Paul Belmondo. On Vam, u neku ruku, dođe kao “Astrološki blizanac” …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD