Magija

Ovan / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza ova dva znaka je prilično kontradiktorna. U ovoj kombinaciji prinuđene su da žive jedna pored druge dvije suprotne prirode koje će se teško stopiti u jedinstvenu prirodu. Ono što je tipično za Djevicu, a to je odbijanje da se prepusti svojim nagonima, ovdje se protivi razuzdanosti Ovnove životinjske duše.

Rezervirana, sramežljiva i trezvena Djevica ne zna kako da se prilagodi barbarskom poletu koji napada i nagriza tvrđavu njenih dobrih namjera. Zamislite dostojanstvenu osobu, pristojno obučenu, kako se tetura s bocom u ruci i dere se …

Uredan i pragmatičan um iscrpljuje se u pokušajima da obuzda energične i agresivne ispade. Prirodno, i ovdje vatreni Ovan neće škrtariti sa obilnošću snaga i uspjet će ostvariti svoj karakteristični pečat, ali mora prethodno prevladati unutarnje barijere koje njegova strana Djevice nesvjesno konstruira protiv njegove žestine i silovitosti – a osobnost rascijepljena između navaljivanja i povlačenja često se dugo traži prije nego što se pronađe.

Ovan – Djevica je, ovisno o situaciji, ambiciozan i štedljiv, ekscentričan i konformista, ekstrovertan i introvertan, pobunjen i discipliniran, instinktivan i promišljen, oduševljen i skeptičan … Ako ove dvije prirode stalno proturječe jedna drugoj, lako se može dogoditi da se takva ličnost povuče u sebe, opterećena različitim osjećajima poput: krivica, stalna sumnja, nezadovoljstvo. Tako se stvara temperament pun obzira, na opsesivan način, koji graniči sa neefikasnošću i nervozom.

Ako ličnost, zahvaljujući povoljnom razvoju, uspije u sebi uravnoteži utjecaje oba znaka, metodičnost, strogost, mjera, realizam i inteligencija postaće dragocjena sredstva za razvoj novatorskih ideja Ovna, koji izlazi savršeniji iz ovog spoja jer postaje uredniji, oprezniji, kontroliranije, obdaren kritičkim smislom i sposoban za praktično ostvarenje svojih ideala. Njegove pustolovine će se odvijati u izvjesnoj sigurnosti, a potreba za slobodom postaće traženje unutrašnjeg sklada van anarhije iu zaklonu od kaosa. Ličnost će biti odmjerena i ustrajna i naučit da vlada svojom energijom da bi njeni poleti bili plodni a impulsi blagotvorni …

– Vi ste mješavina instinkta i razmišljanja. Imate zdrav razum i osoba ste od inicijative. Vlastite stavove branite vrlo argumentovano, uredni ste i organizovani, ali imate sklonost da se iscrpljujete nevažnim detaljima. Vi znate tajnu vječne mladosti, a posjedujete i sposobnost da uočite slabosti drugih i da od toga izvlačite korist. To ćete obično raditi diplomatski i sa taktom; druge osobe često nisu ni svjesne tog Vašeg talenta.

Podznak Device Vam daje dašak kritičnosti, pa se ne može poreći da ste ponekad cjepidlaka. Sa vrućom naravi Ovna možete biti prilično nestrpljivi i tvrdoglavi. Volite se zalećete glavom kroz zid i zbog toga su neke krize u Vašem životu neizbježne. Njihov broj i način ispoljavanja zavisiće od toga u kolikoj mjeri Sunce okupira Vašu osmu kuću horoskopa, koja se još naziva i sudbinskom. Ali, budući da Vam je glava tvrda i može podnijeti mnoge udarce, za Vas u životu nikad nije kasno da ostvarite ono što ste naumili …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK