Ovan je impulzivan, Djevica traži ljubav za cijeli život, ali evo koji znak se NAJTEŽE zaljubljuje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jeste li znali da je zaljubljivanje i sreću u ljubavi stvarno moguće povezati s dobom godine u kojem ste rođeni i s vašim horoskopskim znakom?

OVAN

Ovan je impulsivan i uvijek se vodi za velikom strasti, eksploziji osjećaja. On je jedan od znakova zodijaka koji se odmah zaljube na prvi pogled. Čim ugledaju osobu, potrebno im je nekoliko minuta da shvate je li ona idealna za njih ili ne.

BIK

U ljubavi traži sigurnost i nekoga na duge staze, što mu onemogućuje da se zaljubi na prvi pogled jer mu je na taj način puno teže procijeniti je li to zaista osoba za kakvom žudi. Bikovi vole proučavati pokrete i osobine osobe koja mu može biti potencijalni partner, što ga svakako karakterizira kao skrivenog promatrača iz sjene. Prolazne avanture ga ne zanimaju.

BLIZANCI

Zbog svog dvojnog karaktera, blizanci su najopasniji horoskopski znak što se zaljubljivanja tiče. Zaljubljuju se brzo i često, a ponekad čak iu više osoba istovremeno, što znači da oni nikako nisu pouzdani partneri za duge veze, već pravi avanturisti koji vole istraživati.

RAK

Horoskopski znak koji je najviše obiteljski znak od svih, neprestano se boji mogućnosti da bude povrijeđen. Iz tog razloga često skriva svoju zaljubljive prirode i dugo mu treba da otvoreno progovori i nekome pokaže svoje emocije.

LAV

Osobe koje su po horoskopu Lavovi su impulzivne zbog čega se vrlo brzo zaljubljuju, ali i snažne što im omogućuje da kontroliraju svoje osjećaje. Gotovo uvijek preuzimaju inicijativu u ljubavnim odnosima i vrlo su odani i vjerni osobi koju iskreno zavole.

DJEVICA

Iako je analitična i puna kritika, Djevica odmah zna tko je prava osoba za nju. Brzo se odlučuje za ljubav svog života i gotovo nikada ne pogriješi u tome jer vrlo dobro zna da izanalizira i procjeni ljudske želje i osjećaje.

VAGA

Vage su jedan od horoskopskih znakova koje se najteže zaljubljuju. Nije im lako odlučiti tko je idealna osoba za njih, ni što točno traže u ljubavi. Treba im puno vremena za odluku i vrlo su teške kao partneri u ljubavi.

ŠKORPION

Zaljubljuju se iznenada, apsolutno neočekivano i nije mu jasno što se događa jer se zaljubljenost u njemu širi poput eksplozije – snažno i intenzivno. S druge strane, kada vam jednom otkrije svoje osjećaje i pruže mogućnost da ih zavolite, nemojte ih povrijediti jer je osveta glavni motiv za kojim se vode kada se razočaraju u ljubavi.

STRIJELAC

Zaljubljuje se vrlo brzo, ali se istovremeno brzo i ohladi od te osobe. Naizgled idealni partner za njega vrlo brzo mu može dosaditi, naričito ako u nečemu pogriješi ili mu se ne svidi neki njegov potez. Voli male znakove pažnje i neograničavanje osobnog prostora i slobode.

JARAC

Znak koji se zaljubljuje vrlo teško. U ljubavnom odnosu voli da sve ide polako, korak po korak.

VODENJAK

Voli uzbudljive avanture i privući će ga zanimljive, inteligentne i neobične osobe koje ga neće ni u čemu ograničavati. Zbog takvih želja se ne može brzo zaljubiti jer previše proučava osobe koje bi mu mogli biti potencijalni ljubavni partneri. Teško mu je ostati u dužoj vezi i pokloniti svoje vrijeme rutini i istoj osobi.

RIBE

Zaljubljive su prirode. Njihova osobnost vrlo specifična, one su nježne i romantične. Ljubav im je potrebna u velikim količinama i vrlo ih je lako povrijediti, stoga treba biti oprezan i nikako se ne igrati s njihovim osjećajima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €