Magija

OVAN-Ljubavne veze, astrološki pokazatelji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza s muškarcem u znaku Ovna – njegov urođeni nemir čini da on u svom romantičnom raspoloženju bude sklon istraživanju i avanturama. Ovaj muškarac, čijim znakom vlada planet Mars brzo se zaljubljuje, ali smatrajte se upozorenim: brzo mu sve i dosadi, također. Ovan se može hvaliti svojim mnogobrojnim romantičnim osvajanjima, ali ozbiljan je što se tiče romanse. Njegov najvažniji cilj je nađe djevojku svojih snova. Oni nekad umeju da upropaste stvari tako što će biti navalentni na samom početku i požurivaće drugu stranu. Ovna umije da zanese romantika i strast, tako da on zaboravi na potrebe i osjećaje svoje partnerice. Može mu se dogoditi da pravi planove sa društvom i da je zaboravio da ima zakazan sastanak. On nije sebičan, već ga jednostavno ponese trenutak i zaboravi na sve ostalo. Tjelesna zadovoljstva su važna Ovnu i unatoč nizu raskinutih veza u prošlosti, on uopće nije tip za kombinaciju na jednu noć. Ovan ozbiljno shvaća svoje ljubavne veze, sve dok one traju.

Veza sa ženom u znaku Ovna – žena rođena u prvom horoskopskom znaku odiše seksualnom dopadljivošću. Ona neće čekati da joj ljubav dođe, njena urođena nestrpljivost nagoni je da učini prvi korak. Pošto su vatreni znak, žene u znaku Ovna vole preuzmu inicijativu. Ona ima iskren i otvoren pristup ljubavi. Ona ume biti uporna, jer ima želju da dominira. Njene romanse trebaju sadržavati većinu ovih njenih potreba. Stidljiv i blag partner njoj ne predstavlja nikakav izazov. Žena rođena u znaku Ovna traži uzbuđenje i animaciju kod svojih partnera. Prava priroda njene osobnosti kojom vlada planet Mars nju tjera na intenzivno i aktivno sudjelovanje u romansi. Njoj ne smeta da ona učini prvi korak, kao ni da brzo udovolji i daljnjim partnerovim zahtjevima. Problemi u njezinim vezama mogu poticati iz nekompatibilnosti. Ona je zahtjevna žena

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK