Ovan – Ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobe rođene u ovom znaku već na prvi pogled umeju da se nametnu i ostavljaju dojam na okolinu. Njihov fizički izgled, ponašanje i stil izražavanja su glavni aduti koje Ovan često koristiti prilikom susreta s različitim osobama. Treba naglasiti da oni to uglavnom čine spontano i nesvjesno, kao i bez određene ili smišljene strategije. Tipičan predstavnik ovog znaka ponaša se spontano shodno svom impulsu. Ovnovi posjeduju veoma strastvenu prirodu i skoro “neukrotivu ćud”.

Ovan tezi culnom zadovoljstvu, strastvenim vezama i potrebi za dominacijom, bilo da je riječ o ljubavnom partneru ili o nekoj drugoj osobi prema kojoj osecaju emotivnu naklonost. Njihove strasti se razbuktavaju vrlo burno, lako i ubrzano, tako da je vrlo vazan onaj pocetni impuls, prvi utisak ili samo “fluid” i elektricitet koji prasti u zraku. Naravno, zbog toga oni najcesce deluju veoma nestrpljivo i ubrzano, ili cak i “nasrtljivo” u drustvu osobe koja im se dopada.

Ovan ima dovoljno hrabrosti i smjelosti da slobodno izrazi svoja osecanja bez ustrucavanja i laznih obzira. Pri tome, na veoma direktan i otvoren nacin izrazava i svoje simpatije ili antipatije prema odredjenim osobama. Znaci, svojoj okolini otvoreno daje do znanja ko mu se dopada a, narocito, ko mu se ne dopada.
Postoji sjajna anegdota koja ilustruje njegov psiholoski profil i karakter, zatim stil izrazavanja, cud i ponasanje. Nakon dugogodišnjeg zajedničkog života sa jednim Ovnom, zena objasnjava prijateljici svoje impresije i fascinaciju: “Znas, On (Ovan) je vrlo muzevan, ali je istovremeno i vrlo infantilan. On zna biti veliki zastitinik, ali je i veliko dijete. I ono sto je najvaznije – On me voli ‘do bola’, ‘do posljednjeg daha!’ U usporedbi s njim, svi drugi su tako bledunjavi i prozracni “.

Zaista, njihovom prirodom, kao i njihovim emocijama gospodare veoma jake strasti – to je ono prvo ili osnovno potkrepljenje koje oni treba da osjete kod osobe koja im se dopada. Ukoliko neko ne pokrece njihove strasti i ne uzburkava njihove vrele emocije vec na samom startu, onda nema ni govora o ljubavnoj prici. Ovan doista mozete biti veoma romantičan, interesantan, duhovit, sarmantan, nezan, cak i tip sanjalice, ali samo nakon culnog potkrepljenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK