Ovan – Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osobe rođene u ovom znaku već na prvi pogled umeju da se nametnu i ostavljaju dojam na okolinu. Njihov fizički izgled, ponašanje i stil izražavanja su glavni aduti koje Ovan često koristiti prilikom susreta s različitim osobama. Treba naglasiti da oni to uglavnom čine spontano i nesvjesno, kao i bez određene ili smišljene strategije. Tipičan predstavnik ovog znaka ponaša se spontano shodno svom impulsu. Ovnovi posjeduju veoma strastvenu prirodu i skoro “neukrotivu ćud”.

Ovan tezi culnom zadovoljstvu, strastvenim vezama i potrebi za dominacijom, bilo da je riječ o ljubavnom partneru ili o nekoj drugoj osobi prema kojoj osecaju emotivnu naklonost. Njihove strasti se razbuktavaju vrlo burno, lako i ubrzano, tako da je vrlo vazan onaj pocetni impuls, prvi utisak ili samo “fluid” i elektricitet koji prasti u zraku. Naravno, zbog toga oni najcesce deluju veoma nestrpljivo i ubrzano, ili cak i “nasrtljivo” u drustvu osobe koja im se dopada.

Ovan ima dovoljno hrabrosti i smjelosti da slobodno izrazi svoja osecanja bez ustrucavanja i laznih obzira. Pri tome, na veoma direktan i otvoren nacin izrazava i svoje simpatije ili antipatije prema odredjenim osobama. Znaci, svojoj okolini otvoreno daje do znanja ko mu se dopada a, narocito, ko mu se ne dopada.
Postoji sjajna anegdota koja ilustruje njegov psiholoski profil i karakter, zatim stil izrazavanja, cud i ponasanje. Nakon dugogodišnjeg zajedničkog života sa jednim Ovnom, zena objasnjava prijateljici svoje impresije i fascinaciju: “Znas, On (Ovan) je vrlo muzevan, ali je istovremeno i vrlo infantilan. On zna biti veliki zastitinik, ali je i veliko dijete. I ono sto je najvaznije – On me voli ‘do bola’, ‘do posljednjeg daha!’ U usporedbi s njim, svi drugi su tako bledunjavi i prozracni “.

Zaista, njihovom prirodom, kao i njihovim emocijama gospodare veoma jake strasti – to je ono prvo ili osnovno potkrepljenje koje oni treba da osjete kod osobe koja im se dopada. Ukoliko neko ne pokrece njihove strasti i ne uzburkava njihove vrele emocije vec na samom startu, onda nema ni govora o ljubavnoj prici. Ovan doista mozete biti veoma romantičan, interesantan, duhovit, sarmantan, nezan, cak i tip sanjalice, ali samo nakon culnog potkrepljenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €