Ovan-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Nastupajući razdoblje biće posebno dobar za sve pripadnike znaka koji nemaju stalno zaposlenje. Mars, vladar vašeg znaka koji se trenutno nalazi u Škorpionu, pravi dobre aspekte sa Jupiterom i donosi brojne mogućnosti, osobito za poslove s inozemstvom. Ovi dobri aspekti pojačavaju učinak nakon 2. kolovoza kada Mars prelazi u znak Strijelca i formira trigon s mladim Mjesecom u Lavu koji je generalno povoljan za vatrene znakove. Birajte trajnije poslove, čak i ako su manje plaćeni od sezonskih. Vladar vašeg polja karijere, Saturn, zbog svoje retrogradnosti označava dogovore koji imaju tendenciju da kratko traju, te je potreban dodatni napor kako bi se prepoznali dugoročni poslovni aranžmani. U istom razdoblju zbog lošeg aspekta Merkura, planeta koja označava ugovore i pregovore, budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata. Poseban oprez preporuča se onima koji sklapaju poslove s inozemstvom, ili putuju preko granice.

ljubav

Venera u znaku Lava, u polju ljubavnog i svakog drugog partnerstva pravi povoljan aspekt sa Saturnom, a nakon 2. kolovoza i sa Marsom, što obećava brojne događaje vezane za polje emocija. Ovaj aspekt imaće izuzetno povoljan utjecaj na slobodne pripadnike znaka, kao i na one koji se nalaze na početku veze koja bi mogla prerasti u ozbiljniji odnos. Što se tiče zauzetih pripadnika znaka, osim što poboljšava kvalitetu odnosa, ovakav raspored planeta ukazuje i na povremena iskušenja, posebno kod onih kojima natalni horoskop ukazuje na takve mogućnosti, pa je neophodno pojačati samokontrolu kako se brak ili veza koja već traje ne bi doveli u pitanje. Već 5. kolovoza, prelaskom Venere u znak Djevice, stvari se smiruju, pa i oni koji vole flertovati imaju malo šansi ozbiljno ugroziti svoj postojeći status.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali trebalo bi da povedete računa o prehrani i eventualnim stomačnim problemima. Posebno obratite pažnju na jetru, žuč, gušterača.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €