Ovan-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Ako ste slobodni, za vas tijekom siječnja nema zime. Obzirom da će vladar vašeg znaka, Mars, prijeći u Škorpiona i polje strasti, intenziteta – jasno vam je da ćete se nauživati ​​dibidus. Doduše, vjerojatno ćete u prvom tjednu mjeseca biti malo suviše navalentni, pa na taj način uspješno tjerati od sebe one koje pokušavate osvojite, ali to je samo posljedica stegnutosti okolnostima iz prethodnog razdoblja. Kada budete shvatili da žurba nikuda ne vodi, počet koristiti suptilnije i prodornije metode – zavodićete pogledom, s malo riječi, Ostavljaca da neizgovoreno “visi u zraku” između vas i osobe koju želite – i ovi metodi će se pokazati više nego uspješni. Ne mogu reći da vam je ovaj mjesec namijenjen za neka velika zaljubljivanja, jer nije, ali za avanture, uživanciju i osvajanje – itekako. Zauzeti Ovnovi neće proći baš toliko dobro. Nekako će ispadati da uvijek u pogrešnom trenutku izjavite nešto što partnera iziritira ili ga navede da se povuče u sebe i ušuti. imat ćete u nekim danima dojam da voljena osoba i nije baš prisutna kada je pored vas, da su joj misli na drugoj strani, i počet ćete sumnjate. Nešto se tu čudno događa, mislit će Ovnovi i početi obraćaju mnogo više pažnje na neke sitnice kod voljene osobe. S druge strane, ne možemo reći da ćete se vi baš ubijati od vjernosti. itekako će vas zainteresirati neke tuđe okice i moguće je da ovo neće ostati baš samo na komunikaciji i lakom začikavanju. Pred Ovnovima se sve otvara da se ozbiljno upletu u tajni odnos, a baš u tom slučaju slijedi upozorenje za vas – kao što vi promatrate partnera, tako i on pažljivo gleda sve što se događa s vama …

Posao: Željene promjene u poslovnom segmentu sada mogu početi nastupaju. Obzirom na to koliko ste teško prolazili kroz period od par mjeseci unatrag, imat ćete osjećaj kao da ste preskočili jednu veliku prepreku. U prvoj dekadi mjeseca obratite pažnju na dogovore koje pokušavate ostvariti i pazite da iz želje za što bržom realizacijom propustite neke bitne detalje. Venera u polju stranaca daće priliku onim Ovnovima koji su pokušavali na ovom mjestu da pokrenu poslove, da to sada i urade. Morat riješiti zaostatke i obratiti više pažnje dokumentaciju i arhiviranje podataka. Mnogobrojni poslovni kontakti mogu vam donijeti nove suradnike, nove projekte, pa čak i proboj na nova tržišta. U drugom dijelu mjeseca možete uspješno spriječiti neke poteze konkurencije, ali napraviti i dogovor s nekima od njih o obostranoj razmjeni informacija. Zadnja dekada mjeseca donosi vam stupanje u kontakt s osobom koja vam može ponuditi mnogo više od vaših trenutnih pozicija. Naporan, ali dobar mjesec pred vama.

Zdravlje: Osjećat ćete se mnogo bolje nego u dužem prethodnom razdoblju. Tranzit Marsa kroz Škorpiona daje vam dovoljno energije za sve, a neki Ovnovi će se tijekom siječnja baciti i na rekreaciju i povećanu fizičku aktivnost. i psihički ste se stabilizirali i sredili. Povremeno može biti problema samo sa stomačnim dijelom, probavom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €