Ovan-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi nalazi se početkom mjeseca u znaku Škorpiona, što govori o strasti, intenzitetu, emotivnim počecima koji mogu biti obojeni jednom dozom fatalnosti, čak I opsesivnosti. U drugom dijelu mjeseca postaje aktualan znak Strijelca, što slobodnima može donijeti osobu preko putovanja, nekog tko živi daleko od vas ili vas ljubav susreće na putovanju. Pošto će vaš vladar tranzitirati kroz znak Vodenjaka I polje prijatelja, društvenih mreža – I ovo je mjesto gdje možete tijekom studenog potražiti svoju “srodnu dušu”. Sad, moram napomenuti das vi ovi aspekti ne nagovještavaju da će odnosi započeti tijekom ovog razdoblja biti naročito trajni, ali je definitivno sigurno da će vam donijeti dobro raspoloženje I uživanje. Prva dekada mjeseca je Ovnovima u emotivnim vezama dosta dobra I ovo će u suštini biti I najmirniji dio mjeseca za vas dvoje. Ova početna stabilnost vrlo brzo će biti “raspršena” pokušajima emotivnog partnera uspostaviti kontrolu I dominaciju u odnosu. Zadnja dekada studenog bit će obilježena partnerovim ispadima ljubomore I velikoj posesivnosti koju će ispoljavati prema vama. Nešto bolje će funkcionirati situacija u bračnim zajednicama, I to najviše zbog potrebe da vas dvoje sredite materijalni segment, pa ćete morati udruženim snagama da se bacite na posao I oporavite svoje financije.

posao

Ovaj mjesec daje veliku šansu onima koji su nezaposleni. Prva dekada jeste donekle “stegnuta”, što znači da ćete vjerojatno bezuspješno pokušavati pronaći nešto za sebe, ili ni sami nećete biti u fazonu da se naročito aktivirati po ovom pitanju. Međutim, druga, a naročito treća dekada otvaraju vam velike mogućnosti, neki od vas će svojom inicijativom pokrenuti poslovni segment, dok će drugima u potrazi za poslom pomoći prijatelji ili usluga od strane neke osobe. Generalno – Venera u tranzitu kroz vaše polje karijere donijet će šanse za stabilizaciju položaja ili napredovanje, ali računajte da će se u ovom razdoblju najviše favorizirati timski rad, pa ćete morati naučiti se prilagoditi onima s kojima radite na dnevnoj bazi. Financijski stojite dosta dobro, pa baš zato ovo vrijeme iskoristite zatvoriti neka dugovanja, obveze ili kredite. Drugi dio mjeseca je nepovoljan za veće investicije.

Zdravlje

Zdravstveni segment je tijekom studenog odličan. Ono na što biste mogli više obratiti pažnju je način prehrane, dok starija populacija treba ipak vodi računa o stanju kralježnice. Ako se bavite sportom, postoji mogućnost da povrijedite tetive ili zglobove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €