Ovan / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U ovoj kombinaciji, bilo da je riječ o intelektualnim i kreativnim snagama koje daruje Sunce ili onim fizičkim i psihičkim koje potječu od podznaka, sve to pripada znaku Ovna, što samo uvećava osobine onoga što nazivamo “suštinom Ovna”. Tako imamo pred sobom ličnost osuđenu da uvijek ide direktno ka cilju s duhom istraživača, koji riskira sve i ne brine ništa.

Ovaj vatreni temperament sposoban je lako zarazi entuzijazmom osobe u svojoj blizini, u blizini njegove strasti, zdrave i poduzetne hrabrosti i želje za pobjedom, koja gotovo uvijek uspijeva sruši prepreke bilo kakve prirode. Osveta i kukavičluk, nemaju mjesta u njegovom srcu, dok duh ovakve osobe instinktivno bježi od psiholoških komplikacija i konfuznih ideja …

– Vaše cjelovito i impulzivno biće ističe se nad onima čiji je karakter ublažen drugim zodijačkim utjecajima. Ovan – Ovan javlja se kao oduševljeni rob svojih osjećaja i utisaka, udarajući glavom u sve što ometa njegove želje i bez razmičljanja napada utvrđenja drugih. Njegovoj hrabrosti ravna je samo njegova nesposobnost da procjeni opasnosti.

Takva ličnost će se bacati glavom bez obzira u najrazličitije pustolovine, odlučna da pobijedi ili propadne, improvizovaće svoje poteze u posljednjem trenutku, puštaće na volju svom bijesu zbog najmanjeg povoda, Mesaci svoje snove sa stvarnošću. Njezina uvijek budna intuicija biće joj jedini vodič. Ne gubeći vrijeme u odmjeravanju razloga, ona će jurišati tvrdoglavo samo zato što je nešto, negdje oko nje ili u dubinama njene podsvijesti zadrhtalo i potaknulo želju da krene u akciju …

Romantični, plemeniti, revnosni, strastveni, Vi ste osoba koja je spremna sa sebe skine košulju kako bi je dala drugome jer ste nesposobni da pružite otpor onome ko gane Vaše srce. Puni ste snage, prepuni energije i uvijek spremni za akciju. Možete iscrpsti svoje prijatelje ili rođake koji pokušavaju držati korak s Vama, a nisu to u stanju. Imate borbenu narav i često se upustite u borbu samo da biste druge postavili na svoje mjesto. U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan, prije nego diplomatski.

Izgledi su da nikada ništa ne radite sporo – nestrpljenje je karakteristično za Vas. Neumjereni u onome što osjećate i preduzimate, stalno ste na ivici eksplozije i samouništenja. Takvoj prirodi, takvoj zapaljivoj naravi, koja uvijek ide do kraja, potrebni su snažni, uravnotežujući i udopunjavajući elementi da bi ublažili svoje nagone, zanos i ljubav prema akciji. Lako rob svojih želja i osjećaja, često dopuštate da Vas ponesu ne brinući o posljedicama. Odatle niz opasnih avantura. Obično lako započinjete posao, ali teškoće nastaju kada treba završiti započeto, jer Vam sve brzo dosadi i prelazite na nesto drugo.

Potrebno Vam je njegovati dosljednost. Pravi Ovan je osvajač. Njegova Ahilova peta je u njegovom neznanju o prirodi prepreka koje su pred njim. Očaran tvrdoglavo određenim ciljem, on će se upropastiti više puta prije nego što ga dostigne. Srećom ovakva zodijačka kombinacija potiče i umnožava njegove vrline: iskrenost i hrabrost. Tako on postaje hiperaktivno, uzburkano i vječito mlado biće …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €