Ovan / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ima li nešto teže nego ostvariti u životu velike snove djetinjstva, pogotovo ako već postoji unutarnji sukob između ravnodušnosti i akcije, nepokretnosti i poleta, postojanosti i eruptivnosti? Potreba za poniranjem u fantastičan, vilinski svijet ne slaže se baš s radošću življenja. Rak je sav osjećanje i senzibilnost; najdominantnija osobina Ovna je snaga volje. Sjedinjeni, ova dva tako različita i proturječna znaka često daju utočište prirodi koja je u neprestanom sukobu sa samom sobom.

Ovan – Rak je kao otvorena rana, osjeća se osobno pogođen svime što se događa u njegovoj bližoj okolici i rastrzan je između želje da se umiješa, izmijeniti tijek događaja ili utjecati na ljude, i želje da se povuče, da se skloni u sebe samog, kako ne bi pretjerano patio zbog sukoba koje zapaža, ako se već smatra nemoćnim da ih razriješi. Preosjetljiv, on često ima dojam da ga progoni zla kob, dok strpljivo tka, često i ne sluteći to, mrežu što ga zarobljava. Može pronaći neku svoju ravnotežu samo ako vodi vrlo aktivan profesionalni život, uporedo stvarajući sebi postojano ognjište, mjesto kao stvoreno da oslobađa njegove osjećaje.

Pun topline, Ovan – Rak predstavlja izvanrednu točku oslonca, privlačnu u njedrima obitelji. Kad je suočen s potrebom donošenja važnih odluka uspijeva pobjedi nesvjesnu želju za odustajanjem. On može osigurati osjećanje moralne sigurnosti svojima i nastoji im pomoći da se odupru iskušenjima kojima su izloženi. Nije potrebno mnogo pa da se razviju pozitivne vrijednosti ove kombinacije: na primjer, preduzimljiv duh Ovna, udružen s senzibilnošću i maštom Raka. Ali, i ovdje su moguće krajnosti tako da ovu astrološku kombinaciju nikada nije moguće unaprijed ocijeniti kao pozitivnu ili negativnu, jer su uvijek moguće promjene i preobražaji …

– Kao što i sami vidite veza Vašeg znaka i podznaka obiluje suprotnostima. Ovan i Rak su Kardinalni (vladajući) znaci horoskopa i svaki od njih ima različite poglede na život i svijet. Ovan želi oblikuje vanjski svijet, a Rak teži tome da se povuče u svoj vlastiti i da tamo njeguje svoje malene i velike osjetljivosti. Kako povezati i pomiriti strast za borbom i želju za mirom, potrebu za djelovanjem i pasivnošću? Pa ipak, između ova dva udaljena svijeta postoji jedna veza: spontanost i srce.

Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika i obiteljskog života. Vi ste senzitivniji nego tipični Ovan i veoma Vam je važno kućno i obiteljsko okruženje. Važni su Vam tradicija i rodoljublje; volite da se vraćate u prošlost. Raspoloženje Vam je puno uspona i padova i dešava Vam se da se zapletete nekim emocionalnim situacijama.

Skloni ste neujednačenom, skokovitom ponašanju i unutrašnjem nezadovoljstvu, jer Vam se uvijek čini da jednu stranu svog bića niste zadovoljili. Iako Vam nekad nedostaje zrelosti u nekim postupcima, idete hrabro naprijed. Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvijek realno. Izbjegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali io drugima. Treba znati pobijediti vlastite tajne, strahove i bojazni …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD