Ovan / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dvije su osobine koje sjedinjuju Vatru Ovna s Vodom Škorpiona: strastveni temperament i dinamičnost, iz kojih izrasta agresivna priroda, nesalomiva volja i impulzivnost. Ove karakteristike, zato, stvaraju temperament sklon ekstremima, sa malo discipline u sebi, pristranih shvaćanja, oštrih reakcija, istovremeno konstruktivan i destruktivan, i, iznad svega, osvetoljubiv.

Sve to začinjeno je određenom dozom iskrenosti, koja potječe od mladalačkih snaga Ovna, čija se otvorena i prilično jednostavna priroda, ne vezuje baš najbolje s kompleksnom ličnošću Škorpiona, zbog čega ćete naginjati krajnostima i biti tesko shvatljivi svojoj okolini.

– Kod Vas se spajaju ofanzivan i defanzivan Mars, što govori o tome da ste osoba koja je jednako efikasna iu navali iu obrani. Na Vašu osobnost je dosta teško utjecati, jer se pokazujete kao sam svoj gospodar, kako u dobrim tako iu lošim situacijama u životu, a uz to ste i obdareni velikom moći i uplivom na druge.

Nasilni, hrabri i uporni Vi širite čudesnu energiju koja može služiti i dobru i zlu. To znači da sve svoje snage možete usmjerite prema nekom plemenitom dijelu, ka nekom Vašem bližnjem, ili nekoj altruističkoj aktivnosti – ali i da te svoje snage znate da okrenete protiv sebe, upadajući time u razne neugodnosti, što znači da je ta energija pogrešno iskorištena . Neprekidno se trudite kontrolirati svaku situaciju.

Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Morate se, međutim, neprekidno čuvati svog sarkastičnog jezika.

Kombinacija Vaših znakova je snažno obojena aktivnom, prodornom i preduzimljivom seksualnošću, što daje impulsivno, strasno i dominirajuće biće, često sklonije vlasti nego opraštanju i opuštenosti. Kritički smisao je uvijek budan što Vam dopušta da uspješno ostvarujete projekte i potvrđujete svoju osobnost, ali duhovna nezavisnost može Vas odvede u pobunu, prosječnost, nesvršenost.

Sukobe osjećate žestoko i često reagirate silovito. Kada Vam se nešto ne sviđa nimalo se ne ustručavate da to kažete i ne oklijevate upotrijebiti sva sredstva da bi razriješili neki problem. Kada Vas proždire neka strast, ne provodite mjesece razmišljajući o tome kako ćete živjeti, vec prelazite u akciju fenomenalnom brzinom, uklanjajući prepreke s puta, zajedno s onima koji ih postavljaju.

Imate bogatu i snažnu prirodu, nadahnutu životom, neprijatelj ste rutine i imate neiscrpnu energiju. Vaš život se neće odvijati bez opasnosti jer su Vam iskušenja prilika da se ispraznite. Nestrpljivi ste, uvijek želite brze rezultate i postajete frustrirani ukoliko ljudi ili okolnosti remete Vaš napredak. Vaša snaga sastoji se u mješavini hrabrosti i inteligencije koja Vam pomaže da uvijek budete lucidni i svjesni onoga što činite a obdareni ste i nevjerojatnim elanom koji će Vam biti od velike pomoći u životnim krizama …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €