Ovan / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo jedinstvo Vatrenog i Zračnog znaka naglašava duboke težnje ka realiziranju reformatorskih i progresivnih ideja. Ove osobine nisu samo teorijske u sklopu takve osobnosti, jer Ovan nikako ne podnosi samo čistu teoriju, već se u praksi ogledaju u radosti stvaranja i želji za aktivnim sudjelovanjem u životu.

Prelazeći s individualnog plana na opći, veza Ovan – Vodenjak je izuzetno bogata, ali ne blista uvijek učinkovitošću. Osoba obdarena ovom dvostrukom zodijakalnu sintezom ima šanse da u sebi ostvari proces u kojem se nastavljaju vibracije duha i tijela, kao da valovi jednoga nose pjenu drugoga: ovo je Ovan koji galopira na eteričnim visinama. U njemu se spajaju originalnost, spontanost, ljubav prema životu, duhovnost i otvorenost duha, što daje idealistu koji je ponekad provokativan, ili bar inventivno, poletno i aktivno biće koje dosta često izgleda kao da je isključeno iz stvarnosti. Njegova ličnost često vrši povoljan utjecaj na okoliš.

Nije uvijek lako slijediti ideje ovakve osobe, niti predvidjeti što će učiniti i to često iznenađuje druge. Uglavnom ima potrebu da se bori za neki cilj, da omogući prolaz svojim idejama, da ih izloži pred najširom publikom. Ako i baca ponekad naivan pogled na svijet i sebi slične, to nije samo nedostatak jer joj to dozvoljava dokazati u velikom broju slučajeva jednu iznimnu svježinu pogleda i da ne podlegne utjecaju unaprijed stvorenih ideja svojih suvremenika.

Nepokolebljiva je i sigurna u svoj identitet, unatoč Zajedljivci koji na nju ispaljuju strijele svojih ogovaranja. Njen naglašeni altruizam omogućava joj da pothranjuje duboka prijateljska osjećanja, ostajući daleko od svega što je banalno i vulgarno.

Iako se često prepušta utopističkim idealima koji nisu ostvarivi, ovakva ličnost je odlučna braniti vlastitu slobodu i osobnu neovisnost. Rezultati aktivnosti kojoj se bude posvetila imaće za nju relativan značaj, ali daće ogromnu vrijednost njenim kvalitetama. Riječ je, bez sumnje, o fascinantnoj ličnosti, aktivnoj i plodnoj, izuzetno živog duha …

– Zahvaljujući ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. To je skladna kombinacija jer sposobnost za inicijativu dobro povezuje s ustrajnošću. Ova kombinacija je na dobrom glasu i zbog toga što ujedinjuje dva znaka koja su podjednako otvorena prema svijetu, vezana za prijateljstvo i ljudsku slogu.

Volite nove stvari, vjerujete u srećnu sutrašnjicu, volite da ostvarujete kontakte i umnožavati iskustva. Vaš uspjeh u komunikaciji je evidentan i Vi imate želju ali i način da u tome uspijete. Istovremeno, vodite računa o neovisnosti svoje osobnosti. U Vašoj glavi ključaju ideje, zamisli, planovi, koji su unatoč brojnosti, vrlo originalni i koji nisu uvijek i ostvareni, ali Vi do toga kao da mnogo i ne držite jer volite iznenađenja i izazove.

Vaš podznak Vodenjak utječe na Vas da uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog poduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira – uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD