OVi horoskopski znakovi žive za DIVLJI SEKS

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zaljubljivanje nekada znači rizik, ali predstavnicima sljedećih horoskopskih znakova to ne predstavlja problem. Pored toga što su skloni ludom zaljubljivanju, neki od njih su skloni i divljem seksu.

To su pripadnici sljedećih horoskopskih znakova:

OVAN

Ovnovi svaku životnu priliku začine strašću pa tako i ljubav. Zaljubljuju se lako i spremni su na rizike. U vezi više daju nego što traže, i jako se vezuju za partnera i vole njeguju vezu.

Entuzijazista kakvi jesu Ovnovi su ponekad toliko preokupirani vezom da ne shvaćaju da su samo oni sudionici iste. Primjerice, ukoliko njihov partner postane hladan, Ovnovi će to primijetiti kasnije i naravno burno će reagirati. Uvijek ulažu napore da sve bude kako treba.

BLIZANCI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka obožavaju početak veze. Uzbuđuje ih činjenica da im se događa nešto novo, i taj početak s nekim novim im pruža najljepši osjećaj.

Oni osjećaju ogromnu privlačnost prema svojim partnerima na početku, i previše se trude da ugode i zadovolje drugu stranu. Iako im veze obično ne traju dugo, taj kratak period s njima bude pun iznenađenja i jakih emocija.

VAGA

Vage suneverovatno odane partner, one će izbjegavati bilo kakve svađe po svaku cijenu. One toliko vole partnera da su spremne dati sve što im on zatraži, jer time iskazuju divljenje, pa čak pristaju i na divlji seks ukoliko to njihovog partnera čini sretnim.

Šarmantne Vage mogu lako budu povrijeđene jer prviše vjeruju svima, ali dobro je to što se lako zaljubljuju, jer utjehu pronađu vrlo brzo.

STRIJELAC

Strijelci vole strastveno i jako. Na početku su toliko strastveni da ih preplavi tisuću emocija koje upućuju partner. Svjesni su da mogu biti povrijeđeni, ali ih to ne sprečava da se prepuste čarima ljubavi. Na prvom mjestu im je srce, i na samom početku veze su jako otvoreni i iskreno iskazuju osjećaje.

RIBE

S obzirom da su jako kreativne, kada se zaljube Ribe partneru većinom divlji seks koji će on pamtiti čitav život. Jako iskrene u ljubavi, ukoliko im se neko dopadne neće igrati igrice kako bi se zaštitili od ozljeđivanja. Ribe vjeruju svima i brzo zavole novu osobe, i prihvaćaju svaki rizik.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €