Magija

Pedeset nijansi Marsa-Planeta gubi na jačini kada se nalazi na posljednjim stupnjevima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Planeta gubi na jačini kada se nalazi na posljednjim stupnjevima, međutim vrijedi i suprotno, na prvim stupnjevima znaka, planeta može ponašati infantilno i neosvešćeno, a još ako je u opoziciji ili kvadratu s muškom planetom ili prirodnim malefikom, dodatno je neosvešćena, jer tada svoju snagu troši na nepraktičan i ne baš društveno poželjan način.

Tako se događa kada se Mars nađe na ranim stupnjevima Vodenjaka, Vage ili Blizanaca, dakle zračni znaci, koji dodatno šire Marsovu vatru, onemogućavaju da se Mars ograniči nego po svaku cijenu mora ući u verbalni ili fizički sukob, bez obzira na posljedice.

Obično je sukob nepotreban, pretjeran i ovisno od kuće u kojoj je Mars, može se događa pred drugima ili da se skriva od drugih. Ovakav Mars u 1, 4, 7 i 10 polju, daje otvorene sukobe koji traže pažnju i dramu, ovakav Mars voli publiku i bilo kakav vid konflikta u javnosti.

Zatvoren Mars, najčešće u 12. kući se s druge strane suzdržava od bilo kakvih reakcija, pa može imati određenih fizičkih simptoma ovisno od položaja Marsa. Najčešći pokazatelji malefičnog Marsa su 12, 1 i 2 kuća, izazovni aspekti sa njim, Mars u zračnim znacima, kao i znaku svog pada, dakle u Raku, a često i dodir s Uranom može dati suženje svijesti i napad u afektu.

Malefičnog Marsa možda najbolje imati u kontaktu s Merkurom, jer tada bijes može izraziti putem sarkazma, naravno može i kroz svađu, ali definitvno toj osobi je najlakše kanalizirati takvu energiju kroz pisanje ili dnevnik recimo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK