Magija

Peridot i njegova primjena-optimizam; osipi; ostvarivanje želja; pluća; povećanje prihoda, poslovni uspjeh ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovaj kamen pomaže emotivnu ravnotežu i zarastanje starih ljubavnih rana. Otvara put ka vlastitom srcu i liječi povrijeđen ego. Zato je peridot dobar za ljute, ljubomorne i ogorčene osobe, jer su te osobine obično rezultat ranjenog srca ili uvrijeđenog ega. Pomaže da se prijeđe preko rane i da se razumije veza. Čini ljude malo pametnijim u romantičnim situacijama i štiti od bespotrebnih ljubavnih jada. Ovo je lijek za ljubomoru jer su ga staroegipatski vrhovni svećenici nosili da ne bi bili ljubomorni na faraonovu moć.
Kao kamen vizionara daje razumijevanje sudbine i smisla vlastitog postojanja. Oslobađa od negativnih vibracija i pročišćava organizam.
Egipćani, Asteci i Inke ovim kamenom su pročišćavali organizam i jačali vid. Navodno pomaže i liječenje infekcija, čireva i tiroidne žlijezde. Opušta, otvara, daje zdravlje i novi život.
U mnogim starim rukopisima peridot se spominje kao krizolit. To ime javlja se više puta u Bibliji i rani kršćani smatrali su ovaj kamen svetim. I dan- danas katolički biskupi nose prsten od peridota i ametista kao simbol čistoće i morala. Stari narodi smatrali su ga i kamenom proljeća i darom prirode. Napoleon je jednom Žozefini poklonio peridot kao simbol besmrtne ljubavi i divljenja, a navodno je ovaj dragulj Kleopatri bio najmiliji. Ovo je kamen vedrine i ljepote. Samo osobe čistog uma i duše trebaju koristiti peridot, jer negativne osobe ne mogu shvatiti njegovu ljepotu.
alergije; Aura- zaštita; bijes – smirenje; celulit; crijeva – upala; crvenilo; debelo crijevo, upala; depresija; detoksikacija, trovanje; probavni trakt; duhovni prosperitet; egoizam, narcizam – smanjenje; ekcemi; emotivna ravnoteža; endokrini sustav; frigidnost; frustriranost; harmonija – emocionalna; imunitet; intuicija – razvijanje; kosa, nokti – opće; koža – općenito; krv, krvotok; lišaj; ljubav – bračna; ljubomora – smanjenje; manija, opsesivno kompulzivni poremećaji, prisilne neuroze; melanholija – ublažavanje; misli negativne – otklanjanje; nadbubrežna žlijezda; nemir; obilje, bogatstvo, blagostanje; optimizam; osipi; ostvarivanje želja; pluća; povećanje prihoda, poslovni uspjeh; prekognicija, proricanje; probava; radost – životna, slavljenje života; rehabilitacija nakon bolesti; samospoznaja; san – dubok i opuštajući; suosjećajnost, sućut; srce; starenje – usporavanje, vitalnost; strah – smanjenje; suptilne energije – uravnoteženje; svjesnost na spiritualnom putu; vizija i otkrovenje; zaštita od negativnih misli i osjećaje; zaštita od vradžbina, zlih sila, crne magije, uroka; zaštita – općenito; zatvor; želudac- čir; žlijezde – podsticenje rada; žlijezde – otok, upala; žuč

održavanje kristala
Čisti se dva puta mjesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni na suncu par sati.

Astrološki znaci
rak; ribe;

Čakre na koje se kristal stavlja
srčana;

dostupni proizvodi
~ Set narukvica + ogrlica od lomljenih kristala peridota
~ Ogrlica od lomljenih kristala peridota (dužina 45 cm ili 90 cm)
~ Ogrlica od okruglih kristala peridota
~ Narukvica – lomljeno pleteni kristal peridota

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK