PIJANI ZNAKOVI HOROSKOPA: Na izuzetnom putu, došlo je do naglog kočenja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako koji znak zodijaka podnosi alkohol? Zašto su Ribe omiljene na proslavama, a od Ovnova bježe?

OVAN

Ovo su žestoki momci (a ni djevojke ne zaostaju) pa ovom znaku i priliči takva vrsta pića. Ovnovi su sportski orijentirani, pa ne spadaju u potencijalne ovisnike, ali ako riješe piti pokažu sav svoj kapacitet. Ako se zapije s njim, izbjegavajte političke teme i opširne diskusije. Gledajte da mu povlađujete, jer ne biste voljeli da vas pogleda zakrvavljenim očima.

BIK

Ovaj znak je veliki uživatelj dobrih vina. On ima istančan ukus i mnogi pripadnici ovog znaka su vrsni somelijeri. Oni će piti isključivo skupocjena pića. Bik ne pije puno količinski, ali uživa u svakom gutljaju svim svojim osjetilima. Kad postane blago pripit aktiviraju mu se erotski nagoni.

BLIZANAC

Blizanci umeju biti neumjereni u bilo čemu, pa iu piću. Njima Njapre počne jezik da zapliće, a ni hod mu nije baš stabilan. On vas može smoriti nekim nepovezanim pričama kojih se sutradan neće ni sjećati. On neće imati ni onaj osjećaj kajanja ako učini nešto neprimjereno, koji ide u paketu sa mamurlukom, a nerijetko jutro dočekuje u stanici policije.

RAK

“Hik, oprostite što vas uporno gazim.” Rakovi ne umeju da piju i njh često pod dejstvom alkohola obuzima nostalgija i seta. U tim situacijama njima bi telefon trebalo zakonom zabraniti. Neće se libiti da pošalju SMS bivšem partneru, a ako ovaj ne odgovori, slijedi ocean suza i žal nad prokletom sudbinom.
Nakon toga ih neko vrijeme nećete vidjeti, dok se sve ne zaboravi.

LAV

Idemo! U kafani / klubu glavna zvijezda je upravo Lav. “Pod gasom” postaje najglasniji tenor koji nadjačava i glazbu. On miješa pića I koktele i ne daj bože da ga netko izazove na crtu. Neće se ustručavati da otme mikrofon i čak ako nema dara će pjevati iz sveg glasa. I dan poslije će biti ponosan i uvjeren da je ostavio odličan dojam.

DJEVICA

Ah, ta smjerna Djevica! Ako uspijete je uvjeriti da popije makar jednu čašicu, nju će to već uhvatiti i ona će sebi reći: Stop! Mada … Legenda kaže da je jednom Djevica dopustila sebi malo više i odala se ovozemaljskom poroku. Pukle su sve omče i stege, pomaknule su se granice i okolinu je fascinirala svojim smislom za humor. Imala je publiku koja je nikada neće zaboraviti.

STRIJELAC

Ovaj znak ima dobar kapacitet apsorbirati sva alkoholna pića. Ukoliko vam je to cilj, Strijelca ćete teško napiti. On se vodi pravilom da ne pije na prazan želudac. Inače, vrlo su veselog i raspoloženog duha kad im alkohol prostruji venama.

JARAC

Ako ga natjerate da pije, Jarac će to činiti “na žličicu”. Oni su tipični antialkoholičari i svakako su rijetki uživaoci bilo koje vrste poroka. Ali i ako popije koju više, nećete to primijetiti, njegova pribranost je uvijek prisutna.
VODENJAK

Od apstinencije do teških pijanstava oscilira život jedne Vodenjaka. Noćni život i potpuna sloboda im je svrha postojanja. Za čašicom, ako je posebnog raspoloženja, može posegnuti iu solo varijanti. Vodenjak je dovoljna sama sebi napravi zabavu i ne oskudijeva u inspiraciji. Može dane pijanstava da lančano veže, ali neće smarati ili praviti konflikte sa “suučesnikom” u piću.

RIBE

Ribe su sklone alkoholizmu. Ne sumnjam da su čuveni Rusi sa jutjuba upravo pripadnici ovog znaka. Ribe su sklone i miješanju alkohola s nekim drugim sredstvima. Ovdje bi trebalo postaviti granice, jer inače porok ih potpuno obuzima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €