Planete u znaku Ovna – mehanizam tumačenja planeta u znaku

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mehanizam tumačenja je najbitniji element u astrologiji, on podrazumijeva znanje o pravilnoj kombinaciji ključnih riječi, te asocijacija u odnosu na planete, ali i na osobu kojoj se tumači natalna karta. Što bi to trebalo značiti? Da možete pročitati gomilu knjiga o tome što je Venera u Ovnu, a da nikada ne budete u mogućnosti sami izvedete zaključak. U principu, ono što jeste najbitnije je osobni zaključak, a on se donosi na temelju znanja, iskustva i aktivnog slušanja druge osobe.

Najčešća greška u astrologiji je da se planeta poistovjećuje sa znakom, pa da je Venera u Ovnu usmjerena na sebe, isto koliko i Sunce u Ovnu ili Mars u Ovnu. Primjerice, desiće se da čitate tumačenja za sve planeta u znaku Ovna i da svuda vidite istu rečenicu koja se ponavlja … U općem smislu, ovo može biti prosto nedostatak jezika obuhvatiti sve varijacije planeta po znakovima, u specifičnom smislu ovo se odnosi na nemanje dovoljno znanja ili iskustva o tome kako se jedna planeta ispoljava.

Pretpostavimo da Ovan znači da je osoba više fokusirana na svoje potrebe, nego na tuđe, da je lider, pionir, voli promjene i brzo mu dosade stvari. Prirodu planeta moramo prilagoditi ovom opisu.

Znači, ako je Sunce naša kreativnost, volja, vitalnost i ono čemu težimo, životni poziv na primjer, onda Sunce u Ovnu ima potrebu da svoju energiju ispoljava agresivno, izravno i dominantno ne bi li u potpunosti ostvario svoj Sunčev potencijal, on kao takav ima potrebu da je prvi, da se natječe i kroz konkretne akcije pokaže svoje JA, svoj karakter i kreativni potencijal ili Sunce.

Sa druge strane, osoba s Mjesecom u Ovnu, ne mora značiti da će uvijek biti od akcije, niti društveno angažirana, ne mora značiti ni da će biti pionir, ali zato može dogoditi da burno reagira u odnosu sa dragim osobama, da ako joj netko uskrati slobodu ili joj proturječi postane vrlo odbojna, hladna, nervozna, sa MESCO u Ovnu treba očekivati ​​burne emocije.

Osoba ima intenzivne emocije kratkog daha, potrebni su joj stalni emotivni izazovi, sklona je brzopletim reakcijama, instinktivnim. Zašto? Jer Mjesec su emocije, instinkti i naša percepcija, tako da znak Ovna uvijek koristimo u kontekstu prirode planeta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €