Podsvijest OTKRIVA LIJEPU BUDUĆNOST: Ovi snovi najavljuju da ćete se uskoro vjenčati!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U ljudskoj je prirodi da pokušavamo objasniti život i stalno tražimo tajne znakove koji ukazuju na neke buduće događaje. Upravo zato mnogi ljudi čvrsto vjeruju u simboliku snova i njihovu moć. Od nagovještaja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspjeha, svaki san može otkriti mnogo toga, pa čak i kada je vrijeme za udaju.

Prema vjerovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da vjenčanje “kuca na vrata”.

1. Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne vrijedi i za snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćeš uspješno preskočiti sve prepreke koje se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred tobom pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradiš novi zid, pripremi se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe

2. Zeleni vijenac

Vidjeti vijenac u snu znači da ćeš uspješno izbjegavati sve brige i probleme. Zlatni vijenac predznak je dugog i sretnog života, crveni vijenac označava vjernu ljubav, dok zeleni vijenac označava da ćeš se uskoro udati. Ali, postoje i vijenci koje nije dobro vidjeti u snu. Riječ je o onim cvjetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećeš vidjeti u svojim snovima.

3. Drvo trešnje

Ako se ovo ukusno voće našlo u tvojim snovima, prava si sretnica. Naime, trešnje u snu označavaju da ćeš uskoro upoznati osobu koja će te oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu bereš trešnje, to označava uzbudljivu pustolovinu, a ako ih jedeš, pred tobom je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako se želiš uskoro udati, nadamo se da će se u tvojim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to – skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa ti se radostan bračni život.

4. Jahanje ždrebeta

Ždrijebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udati, u svom snu bi morala ga jašeš. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogla iznenaditi sve svoje bližnje. Kupnja ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćeš nekoga obradovati, a prodaja raditi posao koji voliš. Ali nije sve tako ružičasto. Ako ti netko u snovima ukrade ždrijebe, mogla bi se nekoga iznevjeriti, a ako ga u snu dobiješ na poklon, predviđa ti se neugodno iznenađenje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €