Magija

Podznak ili Ascendent / podznak – znak izlazećeg sunca

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U razmatranju natalnog horoskopa se uvijek polazi od I kuće, koja predstavlja samog natusa – ta kuća mora biti analizirana koliko i sam znak Ovna i Mars, jer I kuća predstavlja energiju čovjeka. Ono što je energija kod jedne osobe što je njezin osobni Mars, znak Ovna, vladar I kuće i I kuća. Prva kuća predstavlja energiju osobe, to nije samo psihološki portret osobe. Ova energija može biti maleficna ili benefična, privlačiti različite energije, ona je sudbina natusa, koja je definirana količinom i kvalitetom energije. Kvaliteta eergije daje smjer, a količina daje mogućnost da natus bude slobodan. U konačan smislu, da bi čovjek bio potpuno slobodan od svog horoskopa, on mora imati određenu količinu energije, koja ga izvlači od svake sudbine.
Mnogima je poznat ne samo znak u kome su rođeni, već i podznak. Zahvaljujući brojnim kompjuterskim astro programima koji su dostupni putem interneta moguće je izračunati svoj podznak. Ipak, treba imati u vidu da se moraju točno popuniti sve rubrike, jer točnost izračuna na kojem stupnju nekog znaka se nalazi podznak zavisi od točnog sata i mjesta rođenja.

Podznak – znak izlazećeg sunca
Podznak, kako se to na engleskom mnogo romantičnije i ljepše naziva rising sign (izlazeći znak, tj. Znak koji se rađa na istoku) je znak koji se nalazio na najistočnijoj točki neba u momentu rođenja. Drugi, stručniji naziv za podznak je Ascendent, u stvari točka u horoskopu koja predstavlja početak prve (od ukupno 12) astroloških kuća tj. polja (simboliziraju određene segmente u životu, kao što su novac, karijera, zdravlje, ljubav, brak i sl.) koja simbolizira vašu osobnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK