Magija

Pomračenja Sunca i Mjeseca-Pustite da se promjene dogode, vrijeme je!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pomračenja Sunca i Mjeseca u znakovima Raka i Jarca. Ova pomračenja biće veoma zanimljiva jer se događaju za vrijeme perioda kada su aktivni izazovni aspekti Saturna, Plutona i izazovni aspekti Mjesečevih čvorova, Rahua i Ketua. Osim toga, interesantna je sama osa Rak-Jarac u kojima će i doći do pomračenja.

Ove ose su veoma značajne za razvoj svake individue. S jedne strane nalazi se vezanost za dom i obitelj, za odnose koje smo uspostavili sa svojim roditeljima, a na drugoj strani se nalazi naša želja da se ostvarimo u životu. Uvjet da bismo to mogli napraviti je odbacivanje sustava vrijednosti na koje smo naučeni i izgrađivanje vlastite ličnosti. Drugim riječima, treba da preuzmemo odgovornost za vlastiti život, jer sve što stvaramo u životu postoji zahvaljujući našoj želji da ispoljimo vlastito biće.

Ovo je presudan trenutak u kojem se postavlja važno pitanje: što raditi s obiteljskom karmom? Koliko god da se trudimo, često ponavljamo priče predaka.

Rak je prirodno vezan za obitelj i njegova želja je zauvijek ostati uz nju. Ipak, svakom od nas u životu dođe trenutak kada treba da se odvoji od obitelji i postati samostalan. Većini ova promjena teško pada i onda se svjesno ili nesvjesno donosi odluka da je ipak najbolje ostati dijete. Ako se dogodi takva odluka, osoba samu sebe zatvara i zaustavlja vlastiti razvoj. Za sebe će reći da je odrasla, ali u sebi će još uvijek nositi dijete koje traži svoje roditelje. Ako se ovo još pridoda obiteljska karma koja se prenosi s koljena na koljeno, samo je pitanje vremena kada će osoba početi liči na svoje roditelje.

Ako vezanost za obitelj izuzetno jaka, svako rješenje koje pokuša primijeniti u praksi biće izuzetno bolno. Osoba mora naći snage da se odvoji od roditelja i genetike. To ne znači da osoba odbacuje svoje roditelje ili ih ne voli, već da ona želi da se razvije nezavisno od njih. Sve do sada bila je učena “pravilima” i obrascima i nije razmišljala svojom glavom. Sada je vrijeme da se ta osoba distancira i promatrati stvari iz daljine kako bi mogla sebe sagledati realno.

Sa druge strane, upravo zbog toga osoba može biti odbačena ili neshvaćena. Ipak, ovaj korak je nužno poduzeti kako bi se moglo nastaviti s vlastitom nadogradnjom ličnosti. Sve dok nismo neovisni i svoji, bit ćemo podložni utjecaju obitelji, a dijete u nama nikada neće imati priliku da se razvije.

Znak Jarca je izuzetno bitan u ovom slučaju. Koliko god djelovao hladno i restriktivno, on zapravo ima namjeru ličnost okrene da gleda prema unutra, da traži sebe neovisno od okruženja u kojem se odrastalo. Bitno je shvatiti da su nam neke stvari bile iznimno korisne u jednom periodu života, ali sada su potpuno neupotrebljive. To je slično djetetu koje više ne vidi smisao u igrački kojom se sve do sada igralo. Ona mu može izmamiti osmijeh i podsjetiti ga na neko “bezbrižno” vrijeme, ali igračka je sklonjena u stranu. Poslužila mu je u jednom periodu života, a sada je vrijeme da se posveti ozbiljnijim stvarima.

Ako netko i dalje nastavi koristiti igračku iako je vrijeme da na nju zaboravi, onda se projekcije iz roditeljskog doma preslikavaju u svakodnevni život. Traži se partner po uzoru na roditelje, u drugim ljudima traže se slični ili isti modeli ponašanja kao što ih imaju roditelji. Tada nastaje frustracija jer osoba ne može naći ono što je potrebno. Osuđivaće druge, a zapravo neće vidjeti da se srž problema nalazi negdje unutra.

Što više ličimo na roditelje i što smo manje svjesni vlastite ličnosti, to je veća mogućnost da se obiteljska karma preslika i na nas. Ako nismo u stanju da razumijemo svoje emocije, koje su predstavljene znakom Raka, svijet izvan roditeljske kuće za nas će biti hladan i negostoljubiv, a to je predstavljeno znakom Jarca.

Sazrijevanje i promjene su sastavni dio života, a osa Rak-Jarac nas na to podsjeća.

Ako pogledamo na globalnoj razini, čovječanstvo ima velih problema odrasti.

Stereotipi, tabui, dogme i zabrane, želja da se zadovolje djetinjaste potrebe, želja da se posjeduje jer posjedovanje pruža osjećanje sigurnosti kamen su spoticanja ove civilizacije.

Vrijedi uvriježeno mišljenje da je civilizacija na visokoj razini razvoja, ali to je samo jedna od zabluda. Pomrčina Sunca i Mjeseca ima zadatak da tu zabludu razbije.

Ako pogledamo djecu i njihovo ponašanje, možemo vidjeti da nema velike razlike u odnosu na ponašanje odraslih. Djeca vode besmislene borbe za svoj kraj, za svoju ulicu, željna su dokazivanja tko je jači. Upravo se to događa i odraslima. Njihove borbe su mnogo ozbiljnije, jer su tu uključene nacije, države i religija, a konačan ishod borbi je fatalan. Tu zapravo vidimo da su djeca i dalje ostala djeca, samo su promijenila svoje ruho.

Pomračenje koje nam predstoji zahtijevat od nas da napravimo neke vrlo ozbiljne promjene u svojim životima. Ali vodite računa, te promjene ne traže preseljenje, kupnju drugog automobila ili nešto slično. One traže od nas da se mijenjamo iznutra. Ne možemo se ponašati kao da smo “veliki”, a da u sebi istodobno nosimo i razvijamo nezrelost.

Pustite da se promjene dogode. Ostavite po strani sve što više nije za upotrebu. Pokažite svojoj obitelji neizmjernu ljubav, jer ona vas je dovela tu gdje ste sada. Nemojte dozvoliti da ona ima utjecaj na vaš život i da na taj način bježite od odgovornosti. Skupite hrabrost, zađu u nepregledna prostranstva vlastitog bića i postanite ono što želite biti bez obzira na to što će obitelj misliti o vama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK