Magija

Poruka Saturna u Biku je “Samo napor, disciplina i odgovornost donose sigurnost i čvrste rezultate.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Saturn u Biku je sigurnost i integritet koji se temelji na pouzdanosti i odanosti, ali da bi izgradio čvrste temelje i dobio prizanje u društvu kroz status, često se oslanja na temeljne i konzervativne vrijednosti. Ako za nekog danas sjedenje za kompjuterom samo gubljenje vremena, onda taj netko može lako biti Saturn u Biku. Ono vrijeme koje i provodi za kompjuterom iskoristiće prvenstveno da provjeri burzu ili tečajeve, mada ga u osnovi odbija virtualni svijet, tehnika i kompjuteri, jer postoji strah da na taj način gubi vezu s realnim, stvarnim i opipljivim svijetom. Da bi dobio priznanje društva, što mu je važno da bi osigurao i učvrstio status, trudit će se, primjerice, ukaže kako je važno sačuvati tradicionalne obiteljske vrijednosti, jer ona za njega predstavlja temelj života. Mnogo vremena i mnogo napora ulaže u rad da bi osigurao materijalnu sigurnost i egzistenciju, jer kod njega je često prisutna zabrinutost od neimaštine, siromaštva i gladi. I, dok gledate kako naporno radi, bez pauze, odbijajući i razgovarati s vama, imate ispred sebe nekog ko sve svoje vrijeme ulaže u posao, jer često misli da nije dovoljno, sjećajući se svih onih koji su ostali bez posla, krova nad glavom , imanja … Poruka Saturna u Biku je “Samo napor, disciplina i odgovornost donose sigurnost i čvrste rezultate.”

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM