Poruka u uspravnom položaju-Tarot karta za 23 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira poruku, sms, chat, telefonski poziv, vijest, obavijest, radio, tv, glas, usmenu-verbalnu komunikaciju, novosti, kraj neke brige, školovanje, učenje i obrazovanje, iskorištavanje prilike, druželjubivost, moć komunikacije- sposobnost prenošenja misli , brzinu misli, moć novca, reklamu, novinara, trgovca, menadžeru, brzinu-polet-živahnost, druželjubivost, nešto zanimljivo, promjenu na bolje u obitelji ili ljubavnom životu, novi doživljaj, dugo očekivanu vijest, čovjeka koji trenira, čovjeka koji je stalno nečim zauzet-aktivan, izlječenje. Kako je naglasak na informaciji i komunikaciji danas je odličan dan da dođete do vrlo korisne informacije, budite otvoreni za druženje i okružite se zanimljivim osobama od kojih nešto možete naučiti. Dan je odličan za aktivnosti koje smo neko vrijeme odlagali, dobar je dan za započeti neku sportsku aktivnost, naglasak je na pokretu i sportu ali i učenju. Vrlo je moguće da ćete dobiti neku poruku / vijest koja će biti pozitivna za vas. Ovo je karta koja prikazuje uzbudljiv susret, iskoristite ovaj dan tako što ćete se otvoriti za druženje, provedite ga aktivno! Danas biste mogli dobiti vrlo zanimljivu i korisnu (financijski) poslovnu ponudu i svakako je prihvatite! Ako razmišljate o pokretanju nekog svog dugoročnog poslovnog plana danas je odličan dan za započeti provoditi svoje zamisli. Iskoristite poznanstva, kontakte, svoju moć komuniciranja kako biste došli do svog cilja. Danas je povoljan dan za istraživanje neke tematike koja Vas zanima, pročitati / čuti ćete neku korisnu informaciju. Dobar je dan za polaganje ispita, koncentracija će biti izoštrena i pojačana je moć pamćenja. Karta označava da ćemo danas riješiti neki veći problem ili ćemo dobiti pozitivnu vijest o rješavanju problema / kako bi se problem trebao riješiti. Ova karta označava i pozitivnu ljubavnu vijest, bilo da ste slobodni ili u vezi / braku. Za slobodne- može označavati avanturu s mlađom osobom, ali dajte toj osobi priliku da se iskaže, nemojte odmah u startu sve odbaciti mogli biste požaliti! Danas iskoristite moć komunikacije / riječi u pozitivnom smislu- emotivnom, poslovnom / financijskom, zdravstvenom. Dobar je dan za osobe koje se na neki način bave komunikacijom- novinare, pisce, trgovce, marketing-menadžere i sl. Što se zdravlja tiče ovo je dobar dan- čuti ćete pozitivnu vijest ili ćete biti u rukama dobrog / kvalitetnog liječnika / kirurga. Poradite na padu imuniteta i iscrpljenosti, pokrenite se- boravak u prirodi dobro će Vam doći da se fizički i psihički oporavite!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €