Poštena, manipulatorica ili koristoljubiva? Mjesec rođenja određuje KAKVA STE ŽENA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nema sumnje da temperament, karakter, sudbina žene ovisi ne samo od njenog odgoja i preživljenih životnih trenutaka

Mjesec vašeg rođenja je, najvjerojatnije, utjecao na vaš znak, još više nego znakovi zodijaka. Za razliku od astrologije, o tome postoje određeni znanstveni dokazi.

Nema sumnje da temperament, karakter, sudbina žene ovisi ne samo od njenog odgoja i preživljenih životnih trenutaka. Rođenje, u određenom mjesecu, može dosta ispričati o ženi. Dakle:

Siječanj

U ovom mjesecu dolaze na svijet najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno, neće žaliti i dijeliti otkrovenja. Radije će same, ponosno i samostalno, rješavati sve svoje probleme. Januarske žene ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta.

Veljača

Februarske žene su uporne, tvrdoglave, osjetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen znak. Kod njih se dešavaju živčani lomovi, ali u isto vrijeme, prisutan je poprilično visoku razinu samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo. Zbog žurbe nisu uvijek točne. Odlično manipuliraju ljudima, i zato često imaju dobru karijeru.Veoma vole djecu.

Ožujak

Martovske žene – najosjetljivije žene. Vrlo su osjećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju ide na njihovu štetu. Znaju biti nesigurne i često se smatraju nesretnima. Ovim ženama je, zbog njihove sramežljivosti, zaista teško da dođu do uspjeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce-zaštitnike.

Travanj

Travanj je mjesec hrabrih, upornih i motiviranih žena. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. One uvijek znaju što žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno. Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osjećaji su im uvijek na prvom mjestu, iza uma.

maj

U svibnju se rađaju samostalne i zahtjevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako, nikome, može lako doći i do razvoda, mada će, kasnije, neminovno žaliti. To su tvrdoglave žene-lideri, zato je njima bolje zauzeti ured šefa, nego pronaći muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.

jun

Junske žene su vrlo oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže izbjegavanju konflikata. Postupaju prema raspoloženju.

Srpanj

U ovom mjesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Cijeli njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su duboko osjećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i obitelj su, za ove žene, najvažnija životna stvar.

Kolovoz

Najponosnije i najneovisnije žene su rađaju u ovom mjesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći. Vole biti u centru pažnje, veoma cijene neovisnost. Imaju veliku karizmu i unatoč mnoštvu zainteresiranih muškaraca, najviše vrednuju obiteljske odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su, često, podložne prevari.

Rujan

Septembarske dame – emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunljivošću. Iznimno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole biti u društvu, ali uvijek traže vlastitu korist. Vrlo su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju vrlo dobro kuhati.

Listopad

U listopadu se rađaju vrlo jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umjereno su praktične, ali u isto vrijeme i velikodušne. Odluke donose vrlo oprezno. Imaju dobru memoriju. Vrlo su principijelne i ne opraštaju izdaju, mada uvijek pokušavaju sačuvati obitelj, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

Studeni

Proračunljiv i sebične žene. Vrlo su jake ličnosti s visokom razinom intuicije. Njihovi supružnici će morati prihvatiti činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir. Ekonomične su. Veoma su strastvene u ljubavi, seksualne i temperamentne. One znaju voljeti duboko i jako.

Prosinac

Prosinačke žene su – emotivne žene s eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, neovisne i izravne, one će postizati uspjeh nadilazeći sve prepreke. Vrlo su komunikativne, romantične, idealistične, dobre su prijateljice. Ne odlikuju se štedljivošću i vrlo su temperamentne, tako da u obiteljskom životu često imaju poteškoće.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €