Magija

Praktična i istraživačka astrologija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Praktična i istraživačka astrologija se mnogo razlikuju. Istraživačka astrologija teži opisuje i da se bavi simbolikom koja može i ne mora biti praktična, to uključuje stvari iz oblasti mitologije, filozofije, uključuje vanjske planeta, fiksne zvijezde, manje aspekte i slično.

Praktična astrologija se bazira na suštini i na primjeni te suštine. Dakle, čemu svako znanje o Jupiteru u Raku, kada ne znate sta znači to u kontekstu nečije natalne karte. Imamo dosta astroloških knjiga koje nisu praktične, uz dužno poštovanje prema autorima koji su ih pisali, ali izlistavanje položaja planeta po znacima, pa čak i njihovih aspekata ništa ne znači, kada ne znate koja pitanja postavljati i u što gledati.

Sljedeća stvar su sustavi kuća. Neki astrolozi koriste jedan, neki drugi sustav, neki koriste više sustava i opet su u pravu! Dalje, uloga dispozitora u karti, neki astrolozi ih uopće ne koriste, drugi ih pak koriste i previše.

I sada, postavlja se pitanje, kome vjerovati i od koga učiti, kada je suština čitavog astrološkog rada energetska pretpostavka koju uspješno potvrđujete kroz ljude koji vam dolaze. Prema ovome svatko koga iole interesuje astrologija može raditi tumačenje, jer će njegovo tumačenje uvijek odgovarati nekoj skupini ljudi.

Naravno, namjera i pristup astrološkom tumačenju zapravo dijele astrologe među sobom. Mehanizam astrološkog tumačenja nije razrađen, postoje neki prijedlozi da se primjerice kreće od Sunca, Mjeseca i Asc-a, podznaka, ali što dalje s tim. Da li se položaj Sunca gleda prema kući, znaku, Almuten, dipozitoru, aspektu, konfiguraciji? Da li Mjesec u Biku predstavlja potrebu za sigurnošću, je li zaista potreba ove osobe da svoje smocije materijalizira, da li za ovu osobu možemo reći da je uporna ili to kažemo za nekoga sa Suncem u Biku?

Znači, konačan odgovor je da nema odgovora, sem tendencije da se napravi bilo kakav vazeći mehanizam korektnih pitanja koja će se postavljati tjedna tumačenja. I umjesto što ćemo reći da je netko uporan, jer mu je Hiron na fiksnoj zvijezdi, treba malo blize pogledamo osobne planete i njihove aspekte.

1, Mehanizam pitanja
2. Prioriteti u njihovom postavljanju
3. Povezivanje

Ovo su tri najvažnija (osobna pretpostavka) elementa u tumačenju. Treći isključivo ovisi od pojedinca, prva dva se mogu naučiti.

I jedan mini astrološki podsjetnik:

* Postaviće mnogo pogrešnih pitanja, prije nego postavite pravo.
* Astrologija se ne može naučiti, jer to onda znači da možete naučiti sve osobe ovoga svijeta …
* Natalna karta se ne može do kraja protumačiti, jer ona predstavlja skup kombinacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK