PRAVE LJUBAVI: Ovi horoskopski znaci NIKADA neće raskinuti

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav koja ne poznaje granice, uvijek je iskrena i odana, a nitko je ne može uništiti. Baš takvu ljubav njeguju ova dva horoskopska para

Da li postoji savršena ljubav, postoji li savršeni sklad? Horoskop kaže “da”,

Obostrana privlačnost ponekad je dovoljna da se zaiskri iskra ljubavi, ali uz sve čarolije ljubavne kemije, to nije dovoljno da veza bude uspješna i trajna. Kako par rješava probleme, koja ih pitanja zanimaju, kakav je životni stil oba partnera i kakvi su njihovi stavovi prema preljubi i povjerenju? Sva ta pitanja utječu na sklad u ljubavi!

Djevica i Vodenjak

Kompatibilnost između Djevice i Vodenjaka zapisana je u zvijezdama! Najviše se to može objasniti njihovim razumijevanjem u glavnim životnim pitanjima. Vodenjak lako podliježe neodoljivoj privlačnosti Djevice, pronicljivi umu, vještim prstima, urednom životu i okruženju … A i Djevica uvijek zna kako se Vodenjaku dopadne, jer i nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka. Da, ovdje je na djelu ona stara magija suprotnih spolova na magnetskoj igli. I Vodenjak i Djevica uživaju u intelektualnim diskusijama, spremni su da se zainteresiraju za nove ideje i koncepte.
Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman nađe rješenje. Naravno, ako Vodenjak počne dijeli lekcije kako ponekad ume, Djevica će se itekako narogušiti. Ali da li će ih ovakve sitnice rastaviti? Što vi mislite …

Lav i Vaga

Njih dvoje su najzanimljiviji znak zodijaka. Ponosni Lav uživat će u ljubavi kojom će ga Vaga velikodušno obasipati. Međutim, i Vaga nameće svoju snažnu osobnost i neće je prevariti lavlja poza. Oboje znaju biti itekako nježni, au društvu poklanjaju pozornost kako ostalima tako i jedno drugom. Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje uživaju u tome, nema konflikta. Vaga neće uvijek prikriti svoju posesivnost, ali dominantni Lav na takve sitnice prosto ne obraća pozornost. Što je najvažnije, oboje su vrhunski komunikatori i to je tajna njihove trajne ljubavi – kakav god problem da iskrsne, njih dvoje će ga riješiti razgovorom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €