Prestoničkim ZODIJAK: Datum rođenja otkriva kojoj ste LEGENDI BEOGRADA najsličniji!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zvijezde otkrivaju na koju legendu srpske prijestolnice najviše podsjećate, a na vama je da li ćete nastaviti ići njihovim stopama i da pronosite slavu Beograda.

21.3. – 20.4. – Margita Stefanović, glazbenica / Momo Kapor, pisac i slikar

Vi ste vatreni govornik i vaša strast plamti i osvaja. Vatreni ste, žestoki, ne umijete kontrolirati svoje osjećaje. Vaša volja je jaka, vi ste fanatici istine. Pošteni ste, časni, istinoljubivi, idealista koji bez razmišljanja hrli u opasnost. Ne volite da vam se netko miješa u posao. Odlikuje te se ambicijom i smjelim intelektom. Žene odlikuje odlučnost i određena nota agresivnosti, a muškarci su puni života, otvoreni i hrabri.

21.4. – 20.5. – Olja Ivanjicki, slikarka / Vlada Divljan, glazbenik

Vaša najvažnija karakteristika je melankolija. Vi ste često rezervirani, ali velikodušni i tolerantni. Gajite neobično duboka osjećanja, vjerni ste i dosljedni. Ne volite spletke i riskiranje bilo kakve vrste. Skloniji ste osjećanju nego umovanju. Žene su svjesne svoje snage i kvalitete, a muškarci su ponosni, gordi i dugo pamte uvrede.

21.5. – 20.6. – Olga Karađorđević, kneginja / Boba Stefanović, pjevač

Nestrpljivi ste i puni nemira. Iako neki kažu da ste kukavice, vi samo proračunate šanse i dobro promislite prije svake odluke. Živahni ste, bistri, nepovjerljivi i snalažljivi. Vrlo ste realistični. Dobro ste raspoloženi i vrlo komunikativni. Ne volite samoću, a najsretniji ste kada putovati. Žene osvajaju ljepotom i ljubaznošću, a muškarci su dobri sugovornici i skloni su umjetnosti.

21.6. – 22.7. – Milunka Savić, srpski heroina Balkanskih ratova / Pavle Vuisić, glumac

Vrlo ste intuitivni i vaš pamćenje je nevjerojatno. Okrenuti ste tradiciji i prošlosti, veliki ste patriota. Vaša osjećaji su tiha i duboka, često jača od volje. Djelujete flegmatično, au sebi gorite. Vjerni ste drugovi, poštujete autoritete i volite smirujete situaciju. Žene su hrabre, idealistične i odlikuje ih bujna mašta, a muškarci su samostalni i nose ih osjećaje.

23.7. – 22.8. – Mira Stupica, glumica / Dragan Gaga Nikolić, glumac

Sposobni ste, imate jak utjecaj na ljude i pristaje vam da vladate. Logika vam je iznad osjećaje, vi ste ljudi od volje i poretka. Stablni ste, otvoreni, čisti i pravedni. Često precenite sebe, ali držite se načela. Žene su vatrene, dominantne i uspješne, a muškarci smjeli, otvoreni i bistri, iz njih zrače dostojanstvo i plemenitost.

23.8. – 22.9. – Sonja Savić, glumica / Bogdan Tirnanić, novinar

Treba vam dosta vremena i iskustva da se stabilizujete jer ste izuzetno povučeni u sebe. Šutite i trpite, tihi i blago melankolični. Podozrivi ste i skeptični, a rezonujete hladno, pomalo nervozno. Oprezni ste, točni i pedantni, volite književnost i otmjenost. Borite se s manjkom samopouzdanja. Žene su produhovljene, romantične i često žive u osami, a muškarci plijene rječitost i vanjskim izgledom, ali su stidljivi.

23.9. – 22.10. – Jelena Genčić, sportašica / Branislav Nušić, pisac

Niste koncentrirani, vama dominiraju osjećaje i lako se uzbuđujete. Vaš intelekt upućuje na ljepotu i estetiku. Podložni ste subjektivnosti, vatreni ste i pravedni. Volite kritizirate, ali ne volite neslogu i svađe. Žene su nježne, nedokučive i pomalo usamljene, a muškarci otmjeni, savršeno obučeni i skloni pretjeranim pričama.

23:10. – 22:11. – Milena Pavlović Barili, slikarica / Dušan Prelević, glazbenik

Iznimno ste dramatični. Imate velike rezerve snage i, kad netko i pomisli da ćete se predati, vi nastavljate borbu. Vaš intelekt je svestran. Izvana djelujete kao flegma, ali ste zapravo kolerik. Sarkastični ste, osvetoljubivi i gordi. Ne volite aristokraciju i učmalost. Žene su snažne, šarmantne i strastvene, a muškarci privlačni, nesavladivi i izdržljivi.

23:11. – 21.12. – Ružica Sokić, glumica / Mihajlo Miša Blam, muzičar

Snažni ste i oprezni. Vaši osjećaji su humana, a na prvom mjestu su vam moral i etika. Idete na sigurno, planirate i previđate, hrabro, ali strasveno. Znate se kontrolirati, pa su vaša uzbuđivanja i stišavanja umjerena. Spremni ste na suradnju, volite biti mecene. Slobodni ste, mirni i vedri. Žene su plemenite i lojalne, a muškarci gladni kulture i okrenuti budućnosti.

22.12. – 19.1. – Jelisaveta Načić, prva srpskih žena arhitekt / Branko Ćopić, pisac

Čvrsti ste, konstruktive i opaki protivnici. Vi znate koliko ste snažni i zato vrlo hladno osvajate, impresionirati i namećete se. Volite gradite, kamenog ste lika i tvrdog pogleda. Hladni, neumoljivi i rezervirani, ali kad netko skine vašu masu otkriva vjernu, blago melankoličnu i nostalgičnu osobu. Žene su dopadljive, optimistične i jake, a muškarci praktični, snalažljivi i energični.

20.1. – 19.2. – Žanka Stokić, glumica / vojvoda Radomir Putnik

Kapriciozni ste, razdražljivi i ponekad neočekivano tihi. Nemate milosti za one koji vas uvrede ili ozljede. Vi ste humani i profinjeni, često genijalni, uvijek originalni. Kreativni ste i suosjećajni. Volite kazalište, društvo i slogu, ne volite uzurpiranje prava, nejednakost i snobizam. Žene su vedre, vatrene i elokventne, a muškarci prijatni, revolucionarni i napredni.

20.2 – 20.3. – Delfa Ivanić, osnivač Kola srpskih sestara / dr Milutin Ivković Milutinac, nogometaš i liječnik

Vaša volja je podređena osjećajima. Stidljivi ste, nenametljivi, tihi. Potcjenjujete svoj intelekt, a mogli biste vladate. Suosjećajni ste, osjetljivi i melankolični. Znate biti spori, ali ste zato marljivi. Žene su ranjive, povjerljive i privržene obitelji, a muškarci sanjalice, velikodušni i sosećajni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €