Magija

Prijatelji i obitelj, karijera i novac-Bik opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Drži do obiteljskih vrijednosti. Inteligentan, posjeduje smisao za humor, zbog čega mnogi vole da se druže s njim. Kada stekne prijatelja od povjerenja, to može biti za cijeli život. Iznimno lojalan i uvijek spreman pružiti ruku prijateljstva, a mnoga prijateljstva započinje još u djetinjstvu. Obećanja i date riječi iznimno ozbiljno shvaća. Obožava djecu i izuzetno cijeni vrijeme provedeno s obitelji, uvijek je prvi na obiteljskim događajima i okupljanjima. Uživa u zabavama u svojoj kući i voli u svojoj kući ugosti prijatelje i rođačkim.

Karijera i novac

Bik voli novac i ne ustručava se da naporno radi kako bi ga zaradio. Na poslu je pouzdan, strpljiv i temeljit. Kada se fokusira na neki projekt čvrsto ga se drža, koliko god kompliciran bio ili koliko god dugo trajao. Iako voli biti okružen materijalnim dobrima, dobrom hranom i luksuzom, posao mu je vrlo važan. Odlično upravlja novcem. Sve račune plaća na vrijeme, ali uspijeva i da nešto uštedjeti. Rijetko se događa da probije proračun. Zanimanja koja mu odgovaraju su poljoprivreda, bankarstvo, medicina, obrazovanje i građevinastvo.

negativne osobine

Ponekad je suviše tvrdoglav i ne sluša tuđe mišljenje, posebno ako vjeruje da je u pravu. Ne podnosi da mu netko govori što da radi. Ne podnosi da mu netko kaže da nije u pravu, čak i kada jeste tako. Ponekad je nepovjerljiv, veoma sumnjičav, čak i prema vrlo bliskim osobama. Boji se da ga ne prevare, a još više da ga netko ne zauzda. Jako teško prašta, a još teže zaboravlja. Ljubav prema materijalnom od njega može napraviti zlobnu osobu i škrticom.

Zdravlje

Vrat i grlo su mu osjetljivi, pa bi morao povesti više računa o njima. Ne bi trebao blokirati energiju u ovim dijelovima tijela i uzrokuje zdravstvene probleme.

SLAVNE ŽENE ROĐENE U OVOM ZNAKU:

Elizabeta Druga, Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Penelope Cruz, Shakespeare, Barbara Streisand, Shirley Temple, Charlotte Brontë, Shirley Mac Lane, Kraljica Julijana, Golda Meir, Audrey Hepburn, Daphne de Morije, Penelope Cruz, Olja Ivanjicki.

SLAVNI MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU:

Bing Crosby, Honore de Balzac, Salvador Dalí, Moša Dajan, Henry Fonda, Hirohito, Marks, Bertrand Russell, Russell Crowe, Hari Truman, Orson Welles, Kurt Russell, Yehudi Menjuhin, Inglbert Hamperding, El Kordobes, Rudolph Valentino, Fred Astaire, Papa Ivan Pavao Drugi, James Stewart, Goran Paskaljević, Pavle Komnenović, Zoran Radmilović, Vlado Kalember.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK