Magija

Proces idealizacije ili kako otkriti što želite

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je vrlo učinkovit proces koji se u life coachingu često koristi. Odgovori do kojih ćete doći ako predano i temeljito pristupiti procesu definitivno će vam pomoći stvoriti jasnoću vezano za vaš istinske želje i ciljeve.

Radi se o procesu idealizacije koji se sastoji od četiri koraka:

1. Korak

Zamislite da na svojem bankovnom računu imate, primjerice, 10 milijardi eura i da više NIKADA ne morate raditi niti išta poduzimati u svrhu zarade novca. Vi ste potpuno zbrinuti u materijalnom i financijskom smislu. I ne samo to. Zamislite, također, da imate neku vrstu jamstva od nekoliko najsigurnijih svjetskih banaka koje vam jamče da je vaš novac uvijek siguran – neovisno o situaciji u državi.

2. Korak

Nakon toga, barem tridesetak sekundi budite usmjereni isključivo na to kako se osjećate zamišljajući sebe sa 10 milijardi eura na navedenom bankovnom računu. Samo osjećajte i doživite takvu stvarnost što stvarnijom …

3. Korak

Nastavite zamišljati sebe sa 10 milijardi eura na svojem bankovnom računu koji je apsolutno osiguran, no sada zamislite da ste sebi priskrbili sve što ste ikada željeli (kuće, automobile, odjeću, obuću, itd.), Proputovali svijet nekoliko puta, posjetili Mars, odsjedali u najluksuznijim hotelima, donirali ogromne iznose novca dobrotvornim ustanovama u koje vjerujete i čiji rad podržavate, okružili se ljudima koje cijenite i znače vam mnogo, upoznali s brojnim čudima prirode, upoznali svoju srodnu dušu, stvorili idealnu tjelesnu kondiciju te i dalje imate isti iznos na vašem računu jer ste sve svoje troškove ste mogli pokriti samo s kamatom koju ste dobivali za svoj novac.

4. Korak

Nakon što ste temeljito obavili tri prethodna koraka, dobro promislite o sljedećem pitanju jer ono predstavlja srž procesa idealizacije.

Kakvim biste aktivnostima ispunjavali svoje dane nakon toga?

Dakle, i dalje imate iznos od 10 milijardi eura na računu koji, zahvaljujući kamati još više raste, proputovali ste svijet nekoliko puta uzduž i poprijeko i posjetili doslovce sva mjesta koja ste ikada željeli posjetiti, kupili ste apsolutno sve što ste željeli te znate da u buduće ne morate razmišljati o cijeni ičega jer imate za apsolutno sve što želite, donirali ste mnogo novca ljudima i institucijama do kojih vam je stalo, vratili ste u svoju kuću koja je potpuno napravljena po vašem ukusu, sjeli ste na svoj omiljeni naslonjač i upitali sami sebe: “Od sada pa nadalje, kakvim aktivnostima želim ispunjavati svoje dane?”.

Što češće budete prolazili kroz proces idealizacije, vrlo brzo ćete uvidjeti da se radi o vrlo slojevitom procesu otkrivanja svojih istinskih želja, potreba i temeljnih vrijednosti. Vaš odgovor će se često mijenjati. Zapisujte sve svoje odgovore kako biste ih kasnije mogli lakše i učinkovitije analizirati. Obuhvatite sve aktivnosti za koje smatrate da bi vas istinski ispunjavale i davale osjećaj živosti. Nije nužno da to bude samo jedna aktivnost već može biti nekoliko njih. Samo zapisujte dok ste pod dojmom zamišljene stvarnosti, a kasnije ćete analizirati detalje.

Svako novo sudjelovanje u navedenom procesu pomoći će vam osvijestiti sve one želje, potrebe i vrijednosti za koje mislite da su vaše, no radi se o željama, potrebama i vrijednostima koje su vam drugi nametnuli. Otpuštajući nametnute želje, vrijednosti i potrebe, u svojem umu i srcu stvarate dodatni prostor kroz koji se vaš istinske želje, potrebe i vrijednosti mogu lakše izraziti i ući polje radijusa vašeg svjesnog uma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM