Magija

PROFESIONALNI ŽIVOT ZMIJE / Psihološki profil Zmije-Kineski horoskop i kineska astrologija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Rođeni u znaku Zmije su prilično ravnodušni prema uspjehu. Njihova glavna vrlina, mudrost, drži ih podalje od sukoba, suparništva i borbe za vlast. Zmijine ambicije su sažete u sljedećoj rečenici: “Hoću da omogućim sebi život kakav volim”. Da bi to ostvarila spremna je da se namuči kao pas, da postavlja zamke neprijateljima, da se služi lukavstvima i licemjerjem. Ali kada se jednom dovoljno približiti cilju, ona se sasvim smiruje i zadovoljno sprema da uživa u stečenom. Krenuti dalje? Čemu to vodi? Sijanju zavisti? Stvaranju neprijatelja i gužve? Neka, hvala …
Zmija je probirljiva, njoj je potreban kvalitetu pa se lako neće zadovoljiti. Zato će se ona i dalje boriti, gotovo mahinalno, ne zamarajući se, sve dok joj se uspjeh smiješi. Majstorski će koristiti svoj šarm i podilaziti pretpostavljenim sve dok im ne postane apsolutno neophodna. Savršeno će se snalaziti u poslovima koordinacije, posrednistva i javnih veza. Umijeće osjetiti najpogodniji trenutak da mirno i razložno iznese neku zamisao. Ako na časak i odlože svoje glavno oružje, šarm, one vade iz pričuve drugu sposobnost – smisao za organizaciju. Kada im je zaista stalo mogu bez po muke da obave najteže poslove i ne dozvoljavaju nikome da zaboravi njihove zasluge. Zaista umeju da sebi stvore reputaciju … naravno vrlo diskretno. To su umne osobe, odlučne i hrabre, vrlo svjesne svojih mogućnosti, ali nekada iz puke lijenosti prepuštaju drugima svoj posao. Ali kada dođe do konačne pobjede one zijevajući preuzimaju štafetnu palicu.
Zmija je najveći oportunista od svih znakova kineskog zodijaka. Ume iskoristiti svaku dobru priliku, kao i da propusti svaku beznačajnu. Spremna je i da vam pomogne osjeti li joj možete biti od koristi. Ako joj negdje zapne ona će pronaći nešto drugo, a neuspjeh će za nju biti samo jedno od mnogobrojnih iskustava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK