Magija

Prvosveštenica okrenuta-Tarot karta za 24 svibnja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Čak i okrenuta Visoka svećenica vrlo duhovna karta – često sa seksualnim tonovima.
Okrenuta, međutim, može biti teško dobiti jaku, intuitivnu i privlačnu energiju koja prolazi kada se Visoka svećenica prikazuje. Energija je tu. Potražite je. Dopustite sebi da je osjetite.

Opće
Možete imati poteškoća saznati što vam intucije govori. Ako je to slučaj, to je jasan signal da šutite, provedite malo vremena meditirajući, ili se osamite. Probajte različite pristupe, uključujući časopise, ili čak jogu ili šetnje. Informacije koje tražite su tu. Vjerujte sebi i svojim instinktima.

posao
Kada se obrnuta Visoka Svećenica pojavljuje glede posla, možete biti zbunjeni oko toga što se događa na poslu. Ukoliko je to moguće, ne oklijevajte upitate svoje supervizore ili suradnike da vam razjasne što se događa. S druge strane vaši instinkti vam mogu reći da se ‘primirite’. Ukoliko je to slučaj, slijedite svoju intuiciju. Stvari će postati jasnije kasnije.

ljubav
Čak i sa ovom kartom okrenutom, postoji snažna vjerojatnost da će vas drugi vidjeti dosta privlačnijim nego obično. Ne ignorirajte ovo, ukoliko tražite ljubav! S druge strane, s okrenutom Visokom svećenicom, možda vam je teško razumijete gdje drugi dolaze u vezi s ljubavlju i romansom. Ako niste sigurni, pitajte. Nemojte donositi ishitrene zaključke.

financije
Grupa ljudi ili određena osoba možda nisu bili sasvim iskreni s vama glede financija. Budite vrlo oprezni što potpisujete kada se ova karta prikazuje okrenuta. Ne oklijevajte dobiti više informacija i savjet u vezi velikih transakcija koje možda planirate. Kada se Visoka svećenica pojavi okrenuta, možete biti sigurni da sve nije onako kako se pojavljuje na površini.

Zdravlje
Kada se Visoka svećenica pojavljuje u vezi sa zdravstvenim pitanjem, važno je shvatiti da možda još uvijek nemate sve informacije koje vam trebaju, i ne morate prihvatiti prvo mišljenje koje ste dobili. Ukoliko ste podvrgnuti tretmanu fizičkog problema, trebalo bi da uzmete još nečije mišljenje. Vjerujte svojim instinktima, ali naravno, slijedite liječnički savjet koji vam je dat. Ukoliko osjećate da nešto nije u redu s vašim tijelom, tražite pomoć sve dok vam ne bude pružena. Možda ćete morati promijeniti liječnika. Vjerujte sebi. Podržite svoje zdravlje najbolje što možete uz odgovarajuću dijetu, vježbu i vitamine.

duhovnost
Kada se Visoka svećenica prikazuje obrnuto, govori vam da vam vaš duh šalje poruke – na javi i na snu – što ste previda. Razmotrite sve slučajnosti i čudne pojave koje su se događale u posljednje vrijeme, ili vrlo žive snove koji su ostavili dojam na vas. Što vam govore? Dajte si malo vremena i prostora za meditaciju i možda ćete razumjeti poruku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK