Magija

Pun Mjesec 00 ° VAGA / OVAN-Kako će PUN MJESEC na osi 00 ° Vaga / Ovan utjecati na vas?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na samom pragu zodijačkog znaka Vage, stvarajući vrlo snažnu energiju koja može unijeti promjene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
Ova Ožujska lunarna eklipsa pokrenut čitav niz događaja u vašem životu, naglasit sve na što se ne želite više osloniti pa krećete naprijed.
Ne bacajte promjene jer se snažna prilika poput ove neće ponoviti u narednih 17 godina.

Ova lunacija primarno aktivira osobnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u ovom promjenjivom znaku ukazuje na oslobađanje od discplinovanih stanja koji održavaju svijest, ali i na izvjesnu spremnost za promjene.

Pun Mjesec u kardinalnom znaku VAGE odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Ekspanzivni Jupiter u Strijelcu podržava SEKSTIL poziciju Mjeseca i donosi val otvorenosti za nove pristupe. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora ili veću kupnju – dobro provjerite točnost informacija koje dobivate.

Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 00 ° znaka Vage ili Ovna (i sekundarno drugih kardinalnih znakova Rak i Jarac), a posebno ukoliko se konjukciji s 00 stupnjem nalaze Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Mars, kutovi Vašeg osobnog natalnog horoskopa (I , IV, VII, X) ili vladari navedenih kutova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz događaja u vašem životu tijekom narednih 6 mjeseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg osobnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Vage i Ovna), jer će i one ukazivati ​​na području unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mjesec označava kulminaciju mjesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., Stoga želja da se dostigne maksimalna točka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja svijeta iz točke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Ovna gdje je Sunce u znaku egzaltacije, nije više dio jednadžbe. Ipak, kako je Mjesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka oporba zahtijeva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu između sposobnosti koju posjeduje Vaga imati zdrav osjećaj za odnose, s kvalitetom Ovna za akciju.

PRIMARNO PUN MJESEC 00 ° VAGA Čovjek s isukanim mačem, u agresivnom položaju, četvrtasta figura.
SUNCE 00 ° OVAN Snažan čovjek stoji, obučen u grubu, tešku kožu. Ramena su mu gola, au ruci drži batinu. Hercules. Čovjek ore sredinom beskrajne ravnice.

* ASC Karte PUNOG Mjeseca na 18 ° JARCA Razrušeni rudnik ugljena, stijena na sred uzburkanog mora

* Vladar Asc-a lunacije SATURN na 19 ° JARCA Osoba se penje spiralnim stepeništem na čijem se vrhu vidi sunčeva svjetlost, majmun sjedi pred ogledalom

* Ic / Mc lunacije
Ic 16 ° BIK Čovjek pliva uzvodno i ne pravi napredak, Vrlo mala kućica u podnožju vrlo visoke planine. Iznad kućive vise stijene koje prijete da je unište.
Mc 16 ° ŠKORPION Naga žena. Ruinirani brod je nasukan na obalu

* Vladari Ic / Mc VENERA 23 ° VODOLIJE i MARS 23 ° BIKA
* Vladari oporbe Mjesec / Sunce je 23 ° VODOLIJE i MARS 23 ° BIKA
23 ° BIKA Iznad zemlje, Sunce se uzdiže na horizontu, ali je ipak mrak na tom dijelu neba. Vrane se hrane u koritu isušene rijeke.
23 ° VODOLIJE Čovjek prekriženih ruku. Iza njega ubojica s nožem koji se sprema ga ubode. Čovjek u gruboj odjeći, cijepa drva blizu drvljanika.

PUN Mjesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira oporba Mjesec / Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, osobne osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i osobni resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, obitelj, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, razinu okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, osobna filozofija, uvjerenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruge, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvjesno, meditativna stanja, gubici

Vrijeme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svjesne ili podsvjesne sada je vrijeme da okrenete novi list. Koncentrirajte se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno djeluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promjenu. Ukoliko još uvijek oklijevate riješite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli naprijed.

PERFEKTNO vrijeme za AKCIJU Potreba za kretanjem naprijed s novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite s tim SADA!

Uklonili sve toksičnim ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije trebaju biti dobro razmotreni i RIJEŠENI. Ukoliko osoba nije vrijedna vašeg vremena i pažnje, prerežite tu pupčanu vrpcu i Distancirajte se. Prestanite s ušuškavanje u komfornoj zoni, slijedite primjere snažnih i TREĆE!

Ostanite svjesni mogućih ego problema Ovnovi često mogu djelovati i pretjerano samouvjereni, a od ključnog značaja je da ne dopustite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i usredotočeni na svoje ciljeve – ne na vlastiti značaj.

ENERGETSKA PROMJENA koja slijedi uz Lunarnu eklipsa je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM