Pun Mjesec u Jarcu -fokus je na prošlim događajima koji su nas povrijedili, razočarali i ograničili …….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Egzaktna opozicija Mjeseca i Sunca poznata i kao Pun Mjesec. Mjesec je zakoračio u znak Jarca u kome se emocije potiskuju i ponašanje kontrolira.

Sa ovim Mjesecom fokus je na prošlim događajima koji su nas povrijedili, razočarali i ograničili, tako da s jedne strane imamo strah da ponovo mogu iskrsnuti, a sa druge strane potpuno smo spremni na njih, unaprijed postavljajući gard. Melanholija, povučenost i seta predstavljaju kontekst Punog Mjeseca. A koja su dešavanja u prvom planu?

Najprije, kad god imamo Pun Mjesec, intenzivirani su događaji predstavljeni Suncem i Mjesecom, ego naspram emocija, posao naspram obitelji, muškarac naspram žene.

Opozicije se uvijek odnose na nas i druge ljude, s tim u vezi sa Punim Mjesecom preispitujemo odnose i našu funkciju u njima. Mjesec će napraviti konjunkciju s Plutonom što iznosi na površinu i dobro i loše, s Plutonom ograničenja nema, svaka je emocija vidljiva, a pojačana do granica Hada. Ili transformira ili potkopava.

Da izazov bude veći, sve to dolazi od nas samih, jer Mjesec je duša i ono što nosimo za sobom. Tako ćemo imati izazov da ono što je naše ne promatramo kao tuđe, jer na kraju, situacije se dešavaju neovisno od naše volje, dok emocije kontroliramo sami.

Mjesec u Jarcu je pod vladavinom Saturna koji je u povoljnom aspektu s Uranom što iznenada donosi uvid u stvari koje se dešavaju, čineći nas spremnim za ono što dolazi. Što god to bilo.

Mjesec u kontaktu sa Plutonom pojačava intuiciju, ali i želju za kontrolom drugih, javlja se ljubomora, opsesivne misli ili konstantan fokus na samo jedan događaj.

Sunce je također u opoziciji sa Plutonom što označava krizu identiteta i promjene koje se dešavaju na osobnom planu. Još jedan dokaz da nema mjesta samosažaljenju, ali ni gordosti i ponosu, pogotovo u odnosu s bliskim osobama.

Dodir Urana i Saturna omogućuje moćan i konstruktivan uvid u budućnost, osjetljivost je podignuta na najvišu razinu s ciljem stvaranja apsolutne veze sa samim sobom. U vremenu brzine i notifikacija zaboravili smo na suštinu života. Ta suština nema definiciju i zavisi isključivo od čovjeka do čovjeka. Sreća pojačava osjećaj življenja, ali bol je taj koji ga transformira.

Pluton izvlači podsvijest na površinu, otvoreno je sukobljavajući s onim što smo mislili da jesmo. Ovih dana mijenjamo svoja očekivanja, sazrijevamo, ali i patimo, radujemo se nekim drugim stvarima koje smo zaboravili da postoje.

Opozicija Marsa i Mjeseca pojačava potrebu za natjecanjem i dokazivanjem, te je ovaj aspekt najbolje kanalisati kroz sport. Bijes može biti izazvan i najmanjom sitnicom, a to nam trenutno ne treba.

Na svu sreću, sekstil Merkura i Venere pojačava socijalne vještine, kao i spremnost na kompromis, asertivnost i povlačenje na vrijeme. Misli će biti usmjerene ka harmoniji, zabavi i druženju, pa ćemo lako okrenuti glavu na drugu stranu ako nam nešto ne prija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD