Magija

Pun Mjesec u znaku Bika-ovo je duboko emotivan ciklus, vrijeme ljubavi i strasti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pun Mjesec predstavlja kulminaciju svega što smo započeli u fazi Mladog Mjeseca (u ovom slučaju 31. Octobra u fazi Mladog Mjeseca u znaku Škorpiona), što je donijelo fokus na balans poslovnih i financijskih odnosa. PUN MJESEC u znaku BIKA je u opoziciji sa SUNCEM u znaku ŠKORPIONA što nas podsjeća da se okrenemo sebi kako bismo imali šansu za napredovanje na vanjskom planu ka ciljevima koji su postavljeni u fazi Mladog Mjeseca u znaku ŠKORPIONA.
Jeste li unijeli više ravnoteže u svoj osobni i profesionalni život? Da li se tvrdoglavo držite svojih stavova (Bik) i samo vama znanog načina da svoje ideje provesti u djelo, i čitave setove vještina kojih je zapravo potrebno da se oslobodite? Jeste li isuviše opsjednuti (Škorpion) “vašim načinom”? Bik je takodje i zemljani znak, simbol plodnosti i uživanja – možda će promjene koje unosimo donijeti više udobnosti u svakodnevnom životu.
Sa Punim Mjesecom u zodijačkom znaku Bika postajemo svjesni svega što nam više ne služi i dobiti priliku da transformiramo blokiranu energiju i emocije, oslobodimo se. Prepustite se prilikama za novi rast. Put kojim krećete je put procjene osobnih vrijednosti. Duše inkarnirane u znaku Bika uče o vrijednostima tijekom života, što je moguće otkriti samo kada prepoznamo svoje osnovne vrijednosti i osobni odnos prema novcu, sigurnosti i seksualnosti. Škorpion nas uči kako svoje vrijednosti razmjenjujemo sa okruženjem. Tijekom prethodnih života Škorpion je imao mračna i bolna iskustva, stoga se sada radja s blokiranim emocijama nesvjesno spoznajući vještine kojima kontrolira druge. Hoće li ponovno biti izdan, povredjen, odbačen? Dok znak Bika dolazi s proljećem donoseći nam nadu u nov život, Škorpion je duboko svjestan svojih životnih iskustava i suočava nas sa strahovima po pitanju odnosa s drugima.

Ovaj Pun Mjesec će nam pomoći da spoznamo da su sve emocionalne rane samo lekcije, koje nakon spoznaje i prevladavanja, ostavljamo za sobom kako bismo se upustili u nova dublja i intenzivnija iskustva. Bik nam donosi priču o vrednovanju sebe i daruje nam osobnu moć. Škorpionova moć da se suoči sa smrću kako bi se ponovno rodio takodje nam daruje moć – moć da život i smrt vidimo dublje i uzdignemo se iznad straha, prigrlimo svoju besmrtnu dušu.
Obratite pažnju na svoje potrebe – iscijelite sve što traži iscjeljenje, zaštititi slabe i uživajte u ljepoti koja nam je svima podarena. Jer dok iscjeljujete škorpionski rane, dijelom radite na iscjeljenju vlastitih.

Sabijski simbol 23 ° Škorpiona je Zec se pretvorio u vilenjaka ili po Charubel Čovjek koji podsjeća na diva. Noge su mu crne i to crnilo se širi na gore. Mjesec u svojoj prvoj četvrti. Osoba koja voli promjenu, spekulator, previše optimistična u svojim očekivanjima, a ipak sve u svemu SREĆNA.

Sabijski simbol 23 ° Bika je: Samarićanka dolazi da vadi vodu iz bunara ili po Charubel Zeleno polje okruženo šibljem; prelijepa vila je na sjeveroistoku polja.
Peći za taljenje, osoba velikog srca ali ponekad sklona prevarama i podvalama, ovakve transakcije će često biti otkrivene.
Snaga duše je ogromna, intelektualni kapacitete je osrednji.

Opozicija Sunca i znaku Škorpiona i Mjeseca u znaku Bika usmjerava nas da radimo na dostizanju balansa medju ovim po prirodi krajnje suprotnim energijama. Kontrast izmedju zemljanog, praktičnog i miroljubivog Bika i emotivnog, transformativnog i orijentiranog ka krizama Škorpiona procvjetat ove noći. Mjesec u znaku Bika nagoni da pronađemo emocionalno ispunjenje u jednostavnim ali opipljivim svakodnevnim dogadjajima, dok Sunce u Škorpionu privlači našu pažnju ka kompleksnijem, neopipljivom i misterioznom.
Pun Mjesec će obasjati sukob izmedju forme (znak Bika) i transformacije (Škorpion), izmedju prikupljanja (Bik) i razmjene (Škorpion). Ovo je strastven i kreativni Pun Mjesec, prepun prilika za učenje. Pitanja intimnih odnosa, stupnja osobne udobnosti i procjene zadovoljstva fizičkim odnosima biće naglašene u ovom intervalu.
Tijekom faze Punog Mjeseca kulminira realizacija svega što je započeto tijekom faze Mladog Mjeseca – ovo je duboko emotivan ciklus, vrijeme ljubavi i strasti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK