Magija

Pun Mjesec u zodijačkom znaku Ovna-IZBJEGAVAJTE donošenja važnih odluka!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce na 13 ° Vage je danas u opoziciji sa sa Mjesecom (13 ° Ovna).
Mjesečeva eklipsa će se odraziti vrlo nepovoljno na sve koji u osobnom horoskopu imaju aktivne segmente od 08 ° do 18 ° kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac).

Ovaj relativno negativni tranzit mogao bi djelovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam omogućio bolji uvid u stvari i pomogao vam da se bolje prilagoditi novonastalim okolnostima, i ukoliko su u vašem natalnom horoskopu aktivni segmenti od 08 ° do 18 ° VATRENIH znakova (Ovan, Lav, Strijelac).

Oktobarska lunarna eklipsa u zodijačkom znaku Ovna nosi izuzetno dinamičan i entuzijastičan tip energije. Neustrašivost i avanturizam koji su prirodno povezani s zodijaci znakom Ovna bit će u prvom planu aktivirajući snažne energetske uplive koje možete pozitivno iskoristiti za realizaciju planiranih aktivnosti.

Vrijeme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svjesne ili podsvjesne sada je vrijeme da okrenete novi list. Koncentrirajte se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno djeluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promjenu. Merkur je već neko vrijeme izvan faze retrogradnosti, i trebalo bi da su vam sve informacije već sasvim predočene. Ukoliko imate još neku nedoumicu riješite je HITNO kako biste nesmetano krenuli naprijed.

PERFEKTNO vrijeme za AKCIJU Potreba za kretanjem naprijed s novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite s tim SADA!

Uklonili sve toksičnim ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije trebaju biti dobro razmotreni i RIJEŠENI. Ukoliko osoba nije vrijedna vašeg vremena i pažnje, prerežite tu pupčanu vrpcu i Distancirajte se. Prestanite pratite primjere slabih – POKAŽITE svoje sposobnosti LIDERA!

Ostanite svjesni mogućih ego problema Ovnovi često mogu djelovati i pretjerano samouvjereni, a od ključnog značaja je da ne dopustite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i usredotočeni na svoje ciljeve – ne na vlastiti značaj.

ENERGETSKA PROMJENA koja slijedi uz Lunarnu eklipsa je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

Pun Mjesec u znaku Ovna nameće ključnu temu za razdoblje pred nama, a to je moć pojedinca. Sjetite se Davida i Golijata, vaša hrabrost da radite je zapravo zasnovana na snazi ​​vaših uvjerenja, vašoj osobnoj volji da se sami upustite u akciju, i zauzmete nedvosmislen stav. Suština je biti iskren prema sebi samom unatoč nametnutom prilagodbi novim neudobnim okolnostima.

Stoga je ovo dobar period da proslavite vašu želju da živite slobodno, njegovati nadu u nove početke, slavite brzinu i poduzmete akciju čak i ukoliko ste svjesni straha suočite se s izazovom izravno. Nemojte misliti “Trebao bih …” – napravite taj hrabri korak ka onome što želite, pozabavite se aktivnostima koje vas ispunjenavaju.

Kada bi sve zamke života nestale i sigurnost ostala samo kao blijedo sjećanje više bismo živjeli u sadašnjem trenutku. Potrebno je da se oslanjamo više na svoje instinkte i vjeru u sebe, na vlastite vještine. Ovaj Pun Mjesec u znaku Ovna će podriti vaše samopouzdanje kako biste se suočili s trenutkom, s avanturom koja će vam otvoriti vrata da spoznate tko ste zapravo.

Lajtmotivi za Pun Mjesec u znaku Ovna
~ Uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo
~ Uočite gdje ste ovisni i tragajte za načinom da se uzdate u sebe, stvoriti neovisnost
~ Okrenite se prijateljima koji će pomoći da ponovno otkrijete svoju moć, i koji vas neće podržati u prepuštanju obezvoljenosti
~ Obratite pažnju na to kako drugi utječu na vas – da li vas energizuju ili iscrpljuju
~ Posvetite se aktivnostima koje vas vode ka onome što želite postati

IZBJEGAVAJTE donošenja važnih odluka, promjene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promjenjivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

U fazi Lunarne eklipse u zodijačkom znaku Ovna očekivane su poplave, prepreke i svađe, pritisak zbog nezadovoljstva je izuzetno snažan. Na individualnom planu evidentna je razrdražljivost, pa čak i stanja bliska depresivnom, prisutna je snažna preosjetljivost na nepravdu, agresivnost u partnerskim odnosima.
Dan može naglasiti već prisutne za kardiovaskularne probleme, kao i stanja povišenog tlaka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM