Magija

Pun Mjesec Vodenjak / Lav-Kako će PUN MJESEC na osi 22 ° VODENJAK / LAV utjecati na vas?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zadržati Umjerenost. Neophodno je da uzmete u obzir činjenice i osobni pogled na stvari. Njegujte znanja i vještinu, osjećaj za zlatnu sredinu, kreativnu snagu i sukcesivno prilagodbu. Samo sveobjedinjujući unutarnji procesi vode ka skladnom jedinstvu. Nemojte žuriti s odlukama već dobro razmislite.

Vrijeme je da počnete život po vašim uvjetima!
Ova neobična totalna Lunarna eklipsa odvija se u III dekadi zodijačkih znakova Vodenjak / Lav, kreirajući vrlo snažnu energetsku bazu koja može unijeti promjene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
AVGUSTOVSKA eklipsa pokrenut čitav niz događaja u vašem životu, naglasit sve na što se ne želite više osloniti pa krećete naprijed.

Ova lunacija primarno aktivira osobnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje načela koji održavaju svijest, ali i na izvjesnu stagnaciju i nespremnost za promjene. Stoga PUN MJESEC u VODOLIJI ima primarnu tendenciju da uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje, dok u opuzicji Sunce u Lavu teži da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi. Dispozitor Mjeseca u Vodenjaku je Uran na 6 ° fiksnog znaka Bika, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za inovativne pristupe i želju da započnu nešto novo.

Pun Mjesec u zračnom znaku Vodenjaka odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Vladar Asc-a karte lunacije je ekspanzivni Jupiter u Strijelcu, koji je upravo napustio fazu retrogradnosti, i podržava širim separacionim trigonom poziciju Sunca i Venere, darujući val otvorenosti za nove pristupe. Ovo je sporan interval za sklapanje ugovora ili veću kupnju – dobro provjerite točnost informacija koje dobivate.

Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 22 ° znaka Vodenjaka ili Lava (i sekundarno drugih fiksnih znakova Škorpiona i Bika), a posebno ukoliko se konjukciji sa ovim stupnjem nalaze Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Mars, kutovi Vašeg osobnog natalnog horoskopa (I , IV, VII, X) ili vladari navedenih kutova, ova lunacija može biti okidač za čitav niz događaja u vašem životu tijekom narednih 6 mjeseci.

Takodje obratite pažnju i na DVE kuće Vašeg osobnog natalnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Lav i Vodenjak), jer će i one ukazivati ​​na području unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskoLavu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Vodenjak je humanističkog karaktera zato nemojte biti iznenađeni ako osjetite potrebu da se više nego obično družite s prijateljima. Pod utjecajem Mjeseca u Vodenjaku takodje ćemo osjećati snažan nagon da budemo od pomoći drugima. Ovo je idealan period i za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla riječi “igra”. Učinite nešto novo, zabavno i kreativno. Više od svega ovaj Pun Mjesec podsjeća tko smo i koja je svrha našeg postojanja. Kao što je rekao Carl Jung, “Sloboda ne znači odbacivanje bilo kakve odgovornosti – tada je riječ o povratku u stanje kaosa, a ne o istinskoj slobodi da svatko od nas samostalno kreira vlastiti životni stil.”

Pun Mjesec označava kulminaciju mjesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Vodenjaka, stoga želja da se dostigne maksimalna točka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja svijeta iz točke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Lava, nije više dio jednadžbe. Ipak, kako se pun Mjesec odvija kroz faze do egzaktne opozicije sa Suncem, i kako svaka oporba zahtijeva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu između sposobnosti koju posjeduje Lav imati zdrav osjećaj za prihvaćanje sebe, s kvalitetom Vodenjaka za transpersonalizaciju.

PRIMARNO AVGUSTOVSKA lunacija će aktivirati stupnjeve:
* ASC Karte PUNOG Mjeseca na 1 ° STRELCA
* Vladar Asc-a lunacije JUPITER na 14 ° STRELCA
* MJESEC / SUNCE oporba na 22 ° VODENJAK / LAV
* Vladar PUNOG MJESECA je Rx URAN 6 ° BIKA
* Ic / Mc lunacije na 20 ° RIBE / DJEVICA
* Vladari Ic / Mc Rx NEPTUN 27 ° RIBA i MERKUR 04 ° LAVA

Lav se pridržava tradicionalnog pristupa i snažne volje, privržen je konzervativnim standardima koji su ukorijenjeni duboko u prošlosti, dok je pogled Vodenjaka koja seže ka eksperimentiranju i istraživanjima onaj koji traga za društvenom promjenom i vodi nas ka budućnosti.
Kako bismo razriješili ovu snažnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspirira promjene na razinama koji nisu osobni, koji će nam pomoći da jasnije razumijemo našu ulogu u kozmičkoj cjelini.
Kroz nov pristup koji aktiviraju Mjesec i Sunce na osi 22 ° Vodenjak / Lav se oslobodimo stagnacije i Predsrasuda koje nas zadržavaju, i posegne za jedinstvenim razrješenjem kroz koje svatko od nas može uz razumijevanje bliskih pronaći vlastito zadovoljstvo.

PUN MJESEC je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Mjeseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Mjeseca odvija.
Današnji Pun Mjesec je na osi 22 ° Vodenjak / Lav, te se aktivnije bavimo temama prošlih života.

Sabijskim SIMBOLI
* ASC Karte PUNOG Mjeseca na 1 ° STRELCA Izvanredan vodopad. Čovjek s isukanim mačem.
* Vladar Asc-a lunacije JUPITER na 14 ° STRELCA Veliki teleskop uperen u nebo. Strela u letu.
* MJESEC / SUNCE oporba na 22 ° VODENJAK / LAV
~ SUNCE 22 ° LAV Veliki vodenicni kotač. Sjajna, plava zvijezda baca odsjaj preko čiste jezerske vode.
~ PUN MJESEC 22 ° VODENJAK Tri čovjeka u čamcu. Jedan sjedi s jedne, a dvojica sa druge strane. Dabar struže drvo koje visi iznad klanca.
* Vladar PUNOG MJESECA je Rx URAN 6 ° BIKA Izmučeni, nag čovjek visi na drvenom križu obješen za noge, a krv curi niz njegovo tijelo. Dobro odgojena krava, pase travu u sjeni dva drveta.
* IC lunacije 20 ° RIBA Mjesečev srp izviruje iza oblaka u kome sijevaju munje. Čovjek šeta kroz mrak sa starim fenjerom u ruci.
Vladar IC-a lunacije Rx NEPTUN 17 ° RIBA Oficir s mačem u ruci, jaše bojnog konja. Konj i njegov jahač udaraju u ogradu.
* MC lunacije 20 ° DEVICE Noj. Čovjek nosi vreće s novcem u rukama.
Vladar MC- * a lunacije MERKUR 4 ° LAVA Zmija omotana oko drveta, uzdigute glave, spremna napasti. Dugačak, prav put.

Balansirajte svoje emocije s individualnim. Na praktičnoj razini možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim spolom, višim instancama ili članovima obitelji. Sukob ega s emocionalnim temama je neizbježan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumijete stav sugovornika prije nego što izrazite svoj. Povežite se s najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasuđivanjem.

Jeste li dovoljno spremni za promjene?
Ova misao će isplivati ​​na površinu upravo tijekom faze Punog Mjeseca u fiksnom vatrenom znaku Vodenjaka.

Znak Vodenjaka je povezan sa tarot kartom ZVEZDA, koja predstavlja nadu, vjeru, čiste i dobre namjere. TRENDSETER. Naglašeni tipovi Vodenjaka se konstantno trude postići ravnotežu između mentalne i emocionalne stabilnosti, u svim životnim područjima i na svakom koraku. Zvezda je tu da podsjeti njihovo okruženje da nije neophodno da se uklapate u trendove da biste bili sretni, već naprotiv da se izdvajate iz gomile.

Znak Lava je povezan sa tarot kartom SNAGA. Ova karta treba obogate i unutarnju snagu kako bi se bolje suočili sa životnim izazovima i ponekad ostavili ego po strani. ULOGA VLADARA. Simbolizira strast, prevazilaženje strahova, kreativnost i jake želje. Treba biti spreman prihvatiti sve ono što čovjek spozna u sebi, jer se tada s većom energijom usmjeravamo u nove izazove. Nužno je da pripadniici zodijačkog znaka Lav strpljivo razvijaju unutarnju snagu kako bi se samostalno suočavali sa životnim izazovima i ponekad ostavili ego po strani.

Vrijeme je da uočite koje vas emocionalne teme odvlače s planiranog puta. Ako dozvolite da vas preplavi snažan val emocija zaista ćete uočiti uzorkei reakcije koje su najčešće dobro prikrivene. Pun Mjesec u znaku Vodenjaka je osjetljiv na vibracije koje ga okružuju, na koji način vaša emocionalna atmosfera podržava vaše potrebe? Na koji način vas drži u ustajalim vodama?

Pronalazite novu snagu tragajući za svjesnim suvereninetom koji je suština znaka Lava, kako biste se oslobodili tereta prošlosti i živjeli danas. Ovo je način da steknete samouvjerenost i sposobnost da se uzdignete nad prohtjevima koje nameće svakodnevni život. Ostali faktori koji su u igri otvaraju naš um za neobično, novo i nekonvencionalno, ukazujući na načine kojima se adaptiramo mijenjajući fokus s vanjske ka unutarnjoj perspektivi.

IZBJEGAVAJTE donošenja važnih odluka, promjene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promjenjivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

PUN Mjesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira oporba Mjesec / Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, osobne osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i osobni resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, obitelj, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, razinu okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, osobna filozofija, uvjerenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruge, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvjesno, meditativna stanja, gubici

Vrijeme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svjesne ili podsvjesne sada je vrijeme da okrenete novi list. Koncentrirajte se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno djeluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promjenu. Ukoliko još uvijek oklijevate riješite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli naprijed.

PERFEKTNO vrijeme za AKCIJU Potreba za kretanjem naprijed s novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite s tim SADA!

Uklonili sve toksičnim ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije trebaju biti dobro razmotreni i RIJEŠENI. Ukoliko osoba nije vrijedna vašeg vremena i pažnje, prerežite tu pupčanu vrpcu i Distancirajte se. Prestanite s ušuškavanje u komfornoj zoni, slijedite primjere snažnih i TREĆE!

Ostanite svjesni mogućih ego problema Ovnovi često mogu djelovati i pretjerano samouvjereni, a od ključnog značaja je da ne dopustite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i usredotočeni na svoje ciljeve – ne na vlastiti značaj.

ENERGETSKA PROMJENA koja slijedi uz Lunarnu eklipsa je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM