Magija

Quaoar ~ Bog koji kreira

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Quaoar je bog indijanskog plemena Tongva, koje je tijekom 17. stoljeća živjelo u predjelu Kalifornije, na teritoriju današnjeg Los Angelesa. Prema drevnoj legendi, Quaoar je Bog koji pleše, i plešući stvara jedan potpuno novi svijet. Nakon stvaranja, on odlazi dalje – to je mitološki dio danas poznat.
Kako je Uran viša oktava Merkura, Neptun viša oktava Venere, Pluton viša oktrava Marsa, u prirodnom rasporedu Quaoar bi mogao biti prirodni, viši stadij Jupitera. Ideja da je novi Jupiter – novi svijet, otkriven stoji iza ovoga. Može postojati samo ideja o nekoj pozitivnoj konotaciji koju bi on mogao nositi, jer je dobro poznato da su TRANSCENDENT, u osnovi, maleficni za prosječnog čovjeka, osim ako ih koristi na nadprosječan način. Ako pretpostavka njegova Jupiterijanska priroda, on je stvaralac iza sfere onoga što će sada izgledati kao kraj života u simbolici Plutona. U toj pretpostavci, da je konačan zaključak na temelju mitološke priče, potrebno je i u horoskopu otkrića Quaoara provjeriti kakav upliv on nosi. Da li zaista nosi svijest nakon samog razaranja? Iza sfere Marsa, a njegova je viša oktava Pluton, ne nalaze se odmah Jupiter i Saturn, već postoji čitavo polje asteroida – razorena planeta Fajtont, koja dijeli sferu od Marsa do Jupitera. Tu je i, jedno vrlo realno polje koje postoji iza sfere Plutona, također, oblak asteroida – Kvipiderov pojas, koji može biti viša oktava oblaka asteroida iza Marsa.

Da li je Quaoar predstavnik onoga što je na višoj razini, u ciklusu iza Marsa, ili je izravno viša oktava Jupitera? Danas, 4 godine nakon što je otkriven Quaoar, evidentno je da su otkrivena još 2 nebeska tijela, među kojima je i Sedna, što ponovo liči na polje asteroida koje se otkriva jedno za drugim, u ovom pojasu. Sasvim je moguće da se iza ovog polja, može postojati nešto vrlo veliko što bi bilo na razini Jupitera – koji se odlikuje po svojoj veličini, on je poput džina od planeta u odnosu na ostale. Ono što karakterizira Jupitera je da je on zaista ogroman. Quaoar je najmanji od svih otkrivenih tijela i mnogo je bliže razini veličine Ceres, nego razine veličine jedne od planeta.

Položaj Quaoara u natalnom horoskopu će opisati koliko čovjek zaista vjeruje u svemir «iza», u život poslije smrti ili uskrsnuća, nakon svih događaja Plutonijanskog tipa. Ukoliko je lijepo integriran u osobnom horoskopu, govori o potrebi da se stvori kakav novi svijet, da se nakon značajnih promjena započne nov život koji će biti sretniji od prethodnog.

Quaoar, sam po sebi i povoljno aspektiran, bi mogao bi imati jaku prirodu Plutona i Jupitera, pa samim tim pruža dobru mogućnost za stjecanje bogatstva. Ako u zemlji kojom Pluton vlada, i podzemnim svijetom, ako u toj dubini imamo svijet bogatstva, Jupitera, onda je Quaoar upravo jako izražen – ali samo ukoliko ima dobru povezanost s ove dvije planete, dobru aspektura. On zapravo govori o stvarima koje su nam u budućnosti, iako one mogu ličiti na ono što je iza nas, mogu imati vezu s tim.

Kada Quaoar nije aspektovan neće imati veliku ulogu, jer nema kod svih ljudi jednaka potreba da se razmišlja o jakim promjenama. Njegov upliv je neizražen, on tada nema jaku priču, definiciju.

Interesantno je pogledati kada je u tranzitu dotaknuo osobne planeta u natalnom horoskopu, kakve je promjene tada donio u životu natusa.

Vrlo je značajan u karmičkoj astrologiji gdje može govoriti o tome – što nas čeka s one strane, što ćemo biti, što nas obvezuje, i koji su aspekti pred nama. On je visoko energetski potencijal u svakom pojedincu, točka kroz koju vidite svijet iza smrti. Može donijeti i smrt samu, ukoliko nedostaje sretna priča s njim, ali generalno on daje samo opis svijeta s one strane.

Njegov upliv će biti interesantan za istraživanje u godinama koje slijede, jer je on prvi otkriven u redu planetoida nakon Plutona, i opisuje događaje stvaranja nakon najavljene kataklizme.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM