RAD POSTAJE UŽIVANJE: Horoskop otkriva koji je vaš posao iz snova

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki zodijački znak posjeduje posebne sklonosti i sposobnosti koje najbolje mogu se ispolje kroz određena zanimanja.

Posao koji se radi s ljubavlju, obavlja se tri puta učinkovitije.

Ovan

Ovaj energični znak dobro se snalazi u svakom poslu koji zahtijeva kreativnost, hrabrost, rizik i akciju. Voli raditi samostalno, ne podnosi ograničenja i autoritete. Zanimanja koja mu odgovaraju su sportaš, vojnik, policajac, menadžer, istraživač, elektrotehničar, odvjetnik, učitelj.

Bik

Praktičan je, spor i oprezan, pa ni u poslu ne voli rizik. Karijeru gradi polako i uz mnogo truda. Poslovi koji obećavaju brzu zaradu uglavnom ga ostavljaju ravnodušnim i radije se priklanja starim, sigurnim i već oprobanim metodama u poslu. Posjeduju talente za umjetnost i biznis. Trebalo bi biti pokretljiviji i otvoreniji za suvremene tokove. Zanimanja koja mu odgovaraju su bankar, arhitekt, glumac, glazbenik, računovođa, poljoprivrednik, modni kreator.

Blizanci

Njihova karijera vrlo je promjenjiva kao i oni sami. Mnogo toga započnu a malo dovrše, otud brojni usponi i padovi. Ovaj intelektualni znak kao stvoren je za poslove u kojima može upotrijebiti svoju mentalnu i fizičku pokretljivost, pronicljivost, elokvenciju i snalažljivost. Najsretniji su kada mogu raditi više poslova istovremeno, jer ih monotonija ubija. Zanimanja prikladna za Blizance su novinar, tajnica, fotograf, odvjetnik, trgovac, poštar, izdavač, karikaturista, vozač, političar.

rak

Iako je većina predstavnika ovog znaka osjetljiva i podložna utjecajima, kada je u pitanju novac ili posao sposobni su i praktični. Vole sigurnost, pa im nije teško obavljati i monotone poslove, ukoliko im donose materijalnu korist. Iako su im dom i obitelj na prvom, a karijera na drugom mjestu, kada posjeduju neki talent, lako stižu do vrha. Zanimanja koja im odgovaraju su ekonomista, bolničar, pomorac, pisac, odgojitelj, trgovac, defektolog, privatni poduzetnik.

Lav

Posjeduje veliku ambiciju i nepokolebljivu volju. Odličan je organizator. Ne voli pozadinske poslove, mrzi jednoličan rad, a detalje prepušta drugima jer njega to zamara. Najčešće izgraditi karijeru koju priželjkuje ili žarko želi. Ne voli biti neprimijećen i pomalo je snob, pa ga privlače elitistička zanimanja poput glumac, zabavljač, učitelj, menadžer, rukovoditelj, fotomodel, sportski komentator, sportaša, liječnik.

Djevica

Ne žudi toliko za karijerom koliko da svoj posao obavlja korektno i na vrijeme. Najmanje je osjetljiva na slavu i publicitet od svih znakova. Temeljna je, savjesna i praktična. Na poslu ne voli previše da se eksponira. Nitko nije takav perfekcionist. Zanimanja koja joj odgovaraju su liječnik, bankar, blagajnik, pisac, urar, lingvista, kritičar, savjetnik,

Vaga

Poznata je po svojim sposobnostima taktiziranja i vještini diplomacije. Nitko kao ona nije u stanju tako vješto izloži svoje stavove i brani i opravdava svoje ili tuđe postupke. Veliki je esteta i etičar, drži do forme i odnosa s okolinom.
Odgovara joj timski rad, jer je po prirodi neodlučna. Prikladna zanimanja za nju su pravnik, sudac, političar, diplomat, likovni kritičar, kozmetičar.

Škorpion

Rano se odlučuje za zanimanje kojim će se baviti, jer od malena zna što hoće.
Poslu, kao i svemu ostalom, pristupa strastveno i predano. Maksimalno se posvećuje poslu i koncentrira na svoje radne obveze. Privlači je sve što je tajanstveno i nedovoljno istraženo. Zato joj posebno odgovaraju zanimanja kirurga i novinara.

strijelac

Aktivan je i nemirnog duha, pa se teško zadržava na jednom mjestu. Naglašen znak Strijelca ima veliki broj sportaša, ali i intelektualaca kao i onih koji su svojom specifičnom ideologijom utjecali na razvoj mišljenja svoje sredine. Poslovi koji mu odgovaraju su: sportaš, trgovački putnik, profesor filozofije, svećenik, veleposlanik, zanimanja su koja mu leže.

Jarac

Ambiciozan je i vrlo korektan u obavljanju poslova, savjestan, marljiv, uporan i uvijek se trudi da proširi i usavrši i svoj posao i svoje sposobnosti.
Njegova zanimanja su političar, pisac, skladatelj, psihijatar, građevinac, arhitekt, arheolog, geolog, vrtlar, zemljoradnik, organizator, nadzornik.

Vodenjak

Voli uzbudljive poslove, monotonija je odbija i ruši svaku ambicioznost.
Najčešće se bavi pisanjem, glazbom, filmom, a privlače je i zanimanja pilota, turističkog vodiča, stjuarda, ugostitelja. Fotoreporter je idealno zanimanje za Vodenjaka jer predstavlja spoj onoga što ona voli i čime vlada, snimanja i pisanja.

ribe

Odlikuje ih velika osjećajnost koju unose u svaki dio svog života, pa iu posao. Vrlo su podložne utjecajima okoline, a glavne mane su im nedostatak upornosti i borbenosti. Najbolje se osjećaju kada rade u velikim skupinama i kolektivima, ponekad gotovo izgubljene u masi koja ih okružuje. Srodna su im sva zanimanja u velikim zdravstvenim, socijalnim i umjetničkim instutucijama poput, primjerice, socijalni radnik, bolničarka, učitelj, vaspitač, upravitelj zatvora, glumac, pjevač, slikar.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €