Rak / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U ovoj kombinaciji, najdominantnija osobina Blizanaca koju predstavlja ekstremna intelektualna aktivnost, otvorenost prema svemu što može zadovoljiti neki interes, makar i kratkotrajno, sjedinjuje sa bogatstvom emocija i osjećanja, subjektivnih uvjerenja, nejasnih misli i s onim neodređenim i nesigurnim stavom tipičnim za Raka. Ovaj spoj intelekta sa instinktom može biti temelj velike intuicije, istinske sposobnosti hvatanja u letu i nepogrešivog procjenjivanja situacija i mogućnosti.

U ovoj kombinaciji Mjesec i Merkur udružuju svoje napore da bi produljili djetinjstvo i mladost sve do zrelog doba i da bi stvorili jedno od onih bića za koje se kaže da “umeju da ostanu vječno mladi”. Ovaj mješoviti tip nije čist beskrvni intelektualac. Baš naprotiv. On je nestalan, maštovit, osjetljiv. Njegova duboka osjećajnost ga goni da se zanima za ljudske stvari i društvene odnose. Ali, on se koleba između intimnosti svog obiteljskog života i zamora vanjskog svijeta u koji bi tako rado uronio.

Stalno pokušava pomiriti raspoloživost s osjećajem sigurnosti, društveni život s privatnim, san sa lucidnošću. To nije uvijek jednostavno! Ponekad mu je teško da se dokaže kao ličnost jer lako pada pod utjecaj okoline. Njegov unutarnji život koji pokreću brojni i složeni snovi, određuje središte njegovog duha zaljubljenog u novotarije i čudesa, što se često graniči s fantastikom. Takva osoba podložna je kako dobrim tako i lošim utjecajima, te je stoga sposobna i za najbolje i za najgore stvari.

Kao usamljenik u gomili, Rak – Blizanac ume nenadmašno da krči puteve. Ali zbog svog temperamenta, koji je istovremeno miran i sanjalački nježan, ali i živ, prilagodljiv kretanjima svijeta koji ga okružuje, on teško nalazi svoje pravo mjesto, misleći stalno da bi mu negdje drugdje bilo bolje i brzo se umara od druženja sa istim osobama. Događa se, također, da ne može podnijeti odgovornost uspješnog čovjeka, pa se povlači u svoje djetinjstvo, nalazi zadovoljstvo u melanholiji i uživa u pričama o dobrim starim vremenima …

– Bilo da je riječ o ovoj ili obrnutoj kombinaciji (Blizanaca sa podznakom Raka), obje imaju teškoća da “pristupe stadiju zrelosti”. Ali, ova je kombinacija ipak unekoliko bolja. Ovaj podznak daje Vam sposobnost za komunikaciju, lakoću da spontano uspostavljate kontakte. Verbalniji ste od ostalih Rakova, naročito kada treba izraziti nešto što je vezano za emocije. Imate mašte napretek, izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite.

Praktični ste, snalažljivi, i znate iz neuspjeha izvučete pouku. Vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Raznovrsni ste, ali morate naučiti da se koncentrirate a da ne djelujete impulzivno. Pripazite da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno – imate više smisla za oblikovanje zamisli nego za njihovo ostvarivanje. Ne podnosite ni ustaljenost ni isključivo zalaganje, dok Vas u isto vrijeme Vaša nestalnost čini nesigurnim. Budućnost za Vas može postati teška zagonetka!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD