Rak i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Rak i Ribe u horoskopu?

Pri susretu Ribe i Raka, strastveni zagrljaj je u stanju da kreira spektakularno i vrtlog emocionalnih snaga. Privlačnost je direktna i neposredna. Ovaj spoj je napravljen u raju, jer ovo dvoje su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje pripadaju vodenim znacima Zodijaka iu svijetu osjećanja i emocija se osjećaju kao kod kuće.

Instinktivno osjećaju jedan za drugoga, uz pomoć osjetljive, intuitivne konekcije koja može biti skoro telepatski-psihička u svom intenzitetu. Ovo je jedna od onih kombinacija za koje se već u startu može reći da su “one prave”. Sentimentalna kombinacija ova dva znaka daje dobru osnovu za idealan brak. Iako će naravno oboje imati svoje dobre i loše momente, biće u stanju da se brzo pomire, da oproste i zaborave sve svađe i neugodnosti. Svađe su im frekventne i obično završavaju blaženstvom pomirenja. Oboje postuju dom, imanje i prijatelje, i na tim poljima će se zajednički zalagati da postignu sve obveze. Horoskopski znak Ribe je promjenjiv znak Zodijaka, što donosi sposobnost prilagodbe Rakovim promjenjivim raspoloženjima.

Rak je zainteresiran za materijalni komfor i bogati dom, i ponekad mu fali razumijevanja za bezazlenost ponašanja partnera Ribe. Njihovi ciljevi mogu biti vrlo različiti ako seradi o životnim nadahnućima. Ako uspiju prepoznati, razumjeti i prevazići te međusobne razlike, ništa im više neće ležati na putu ka zajedničkoj sreći. Rak je jedan od kardinalnih znakova Zodijaka i njegova potreba da predvodi naći će korisno mjesto u ovoj kombinaciji, što se posla i financija tiče. Upozorenje: Ribe vole trošiti novac, dakle Rak će se morati naviknuti na povremeni finansijalni tornado … Mada, pošto je Rak poznat kao prirodno štedljiv, ovo može biti problem.

Voda i voda, emocija i emocija, intuicija i intuicija – priroda ove planetarne kombinacije nudi utopisku vezu, zapljusnuti emocionalnim intrigama i božanstvenom povezanošću. Ipak, Rak mora paziti da ne ograničava rasplivanu Ribu, jer Ribu guši to kada se od nje previše očekuje i zahtijeva. Oboje su veliki romantičari, imaju potrebu da vole i budu voljeni i obično međusobno mogu komunicirati bez riječi i facialnih izraza. Ipak, bez ravnoteže utjecaja planeta u njihovim zviježđima, ovaj par se može izgubiti u oceanima emocija i udaviti u morima drame koju zajedno znaju za sebe da kreiraju. Problem nastaje kada ne primjećujući postanu ovisni o intenzivnim osjećajima i ekstremnih emocija “biti voljen i voljeti”.

Ako se umeju zadovoljiti sa svakidašnjicom i jednostavnim zajedničkim životom, izbjeći ćete potrebu za kreiranje svađa i pomirenja kao dokaza za međusobnu ljubav. Ova kombinacija može biti jedna od najboljih, najprirodnijih kombinacija Zodijaka, ali isto tako može postati previše emocionalna i iracionalna da bi uspjela na duže staze. Ipak, rado je uzimana kao primjer u svim oblicima međunarodnih odnosa i vazi za perfektni spoj dva horoskopska znaka

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €