Rak i Vaga-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Rak i Vaga u horoskopu?

Rak nije dovoljno temperamentalno opskrbljen da bi uspješno izlazio na kraj sa slobodoljubivi Vagom. Između ovih partnera ozbiljne svađe i nesporazumi mogu trajati i po nekoliko dana! Vagina velika žudnja za pažnjom može donijeti depresivne periode i kreirati jako kontroverzalne situacije. Pošto je Vaga obično jako pravedna i fer, Rak često teži ka tome da te njene dobre osobine i kvalitete koristi za svoje osobne svrhe.

Vagina seksualnost je uzvratna, ali ipak jako ovisna od okoline i ambijenta. Vaga traži ljepotu i harmoniju u svim stvarima, dakle ako Rak želi romantičnu večer udvoje, mora se dobro pobrinuti za detalj i ugodnu atmosferu. Atraktivna Vaga je podanik Venere, posjeduje besprijekoran okus, ali ume biti koketna, pa čak neiskrena i podmukla. U ovoj kombinaciji oba partnera pozdravljaju emocionalnu i intelektualnu zabavu i razonodu, izlaske, teatre, sentimentalne filmove i intrigantne tv serije. Emocije i zadovoljstva su vrlo važni za oba partnera i oni se međusobno rado dopunjavaju u mnogim stvarima.

Rak uživa u Vaginoj diplomaciji i šarmu, što joj pomaže da se oslobodi svojih divljih emocionalnih eksplozija kada partner ne reagira po njenoj zamisli. Ljubazna Vaga ponekad može biti i narcistički nastrojena i rado reaguje na pohvale i laskanja.

Što joj god više pažnje partner u znaku Raka daje, to će oa više od njega očekivati ​​i zahtijevati. Ali ako osjeti da joj Rak ponekad ne posvećuje dovoljno pažnje, u stanju je izgubi interes i potrazi “toplije ognjište”. Vaga je poznata kao lako zavodljiva i nesposobna za donošenje važnih odluka, mada u zrelijim godinama, njena ozbiljnija strana može doći do izražaja i donijeti više samopouzdanja na iznenađenje i zapanjenost onih koji je dugo poznaju.

Senzitivni Rak može biti siguran da je Vaga generalno miroljubiva, ljubazna i jako slabo orijentiran ka svađama i raspravama. Oboje su idealisti i mogu se naći u zaqjedničkim socialnim vrijednostima, ako se dogovore oko prioriteta. Liberalna Vaga je u potrazi za ravnotežom i pravdom i fokusirana je na partnera, dok je konzervativni Rak zaštitnički nastrojen prema kućanstvu, familiji i vrijednostima koje je održavaju. Oni funkcioniraju na totalno različitim razinama – Rak želi ljubav bude emocionalna i nenadmašna, Vaga teži ka intelektualnom zajednicom i nema puno razumijevanja za Rakove promjene raspoloženja, što vremenom može ogorčiti, potištiti i navesti da suzbija svoje emocije.

Rak mora naučiti da bude više tolerantan i manje posesivan ako želi uz sebe zadržati partnera u znaku Vage. Njihovi prioriteti su tako jako različiti da je teško naći zajedničke dodirne točke. Rak se više mora fokusirati na svoje ambicije i dostizanje ciljeva i mora znati da njegove česte promjene raspoloženja negativno utječu na partnera u znaku Vage. Vagi je potrebna harmonija i raznolikost zabave, što nažalost baš i ne spada u Rakov stil i namjeru. On je sklon da kreira melodramu na emocionalnoj razini i radije ostaje kod kuće gdje je sigurno i sigurno. Teško izvediva kombinacija čak i za poslovne odnose

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €