Rak / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kohezija dvije različite snage, statične i surove Jarca i one u neprekidnim oscilacijama Raka, rađa prirodu u neprestanom traženju svjesne potvrde vlastitih vrijednosti i iskrenog priznanja njenih kvaliteta.

Ovaj nesvjesni poticaj, koji čini da ličnost aktivno sudjeluje u životu, ne isključuje određenu stidljivost i formiranje unutarnjih blokada, koje koče mogućnosti totalne aktivnosti i afirmacije. Osim toga, ona malo prepotentno skreće pažnju na snagu svoje ličnosti i osjeća pritisak odgovornosti koji proizlazi iz takvog stava, ali ne uspijeva pomiriti u sebi dvije suprotne snage koje oblikuju njen život …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Sposobni ste da preko svojih leđa pretura razne brige i probleme, a da se nikome posebno ne žalite. Imate teškoća u uspostavljanju ravnoteže između svojih proturječnih težnji: iluzije i okrutne jasnoće, nježnosti i nezainteresiranosti, intuicije i racionalizacije.

Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora; vrijedan ste radnik i vrlo ambiciozni – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete. U djetinjstvu Vam vjerojatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirast tinejdžer. Međutim, isto tako lijepo starite, tako da ćete kasnije djelovati mlađe nego što stvarno jest.

U suštini, sasvim ste svjesni svojih vrijednosti i volite igrati ulogu koja Vam u osnovi ne pripada sasvim, jer znate da na taj način ostavljate presudan utisak na druge ljude. Rijetko ćete nešto obećati ukoliko niste u stanju to obećanje održite. Rad je kamen temeljac Vašeg života. Vrlo rano stičete smisao za odgovornost i zahvaljujući svom podznaku, najrazumniji ste i najzreliji od svih Rakova.

Imate neutoljivu, gotovo djetinjastu potrebu za emocijama, ali također i stalni strah da to netko ne zloupotrebi. Partnerski odnosi su Vam vrlo važni i igraju značajnu ulogu u Vašem životu. To se odnosi i na poslovne odnose, ali i na bračne veze koje mogu biti izvrgnute krizama baš zbog zadovoljavanja društvenih ambicija. Od uspjeha ili neuspjeha Vašeg sentimentalnog života zavisiće i Vaš razvoj; trebate naučiti da postanete samostalni i osloboditi od uzora navika stečenih jos u djetinjstvu, u roditeljskoj kući.

Često shvaćate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nježnošću. Ukoliko Vam pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, stoji Vam na raspolaganju veliki asortiman korisnih osobina za plodno uključenje u sve životne djelatnosti; duhovna elastičnost, razboritost, ozbiljnost, koncentracija, djelotvornost i organiziranost, jesu osobine koje će Vam omogućiti da Vaša bogata ličnost procvjeta i postane bolja. Tada ćete moći i svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome ce Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vrijeme …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD