Rak-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, u prve dvije dekade lipnja ne računajte na neko posebno raspoloženje i dobar odnos s voljenom osobom. Moguće je da ste i vi i partner okupirani svojim osobnim stvarima, da je vremena za susrete malo, a da čak i prilikom zajedničkih trenutaka ne uspijevate postignete onaj pravi sklad. Pojedine će opterećivati ​​i nešto kompliciranija obiteljska situacija ili problemi u materijalnoj sferi. Posljednjih desetak dana lipnja ipak donosi bolje okolnosti u partnerskim odnosima. Ulazak Venere i Sunca u vaš znak donijet će vam naglašeniju i veću potrebu za emotivnom povezanošću s voljenom osobom, a kod onih u dužim vezama počeće da se javljaju razmišljanja io budućnosti odnosa. Mogući su i neki konkretniji dogovori i planiranja s partnerom. Oni koji su sami, ne bi trebali ulaziti u bilo kakav vid nedefiniranih odnosa ili pokreću priču sa zauzetima, a za tako nešto će se itekako pružati mogućnosti u prvom dijelu lipnja. Sve ovog tipa započeto, biće kratkotrajno i vjerojatno će vam ostaviti gorak okus u ustima. Preporuka je za slobodne da sačekaju treću dekadu lipnja i ulazak Venere i Sunca u polje ličnosti, jer će im ovi tranziti donijeti zanimljiva poznanstva koja će imati šansu da se razvijaju. Ako i ne započnete konkretnu ljubavnu priču, to će se dogoditi tijekom srpnja.

posao

U prve dvije dekade lipnja, naročito će biti naglašeno gomilanje zaostalih obveza i vaša borba da s time izađete na kraj. Nisu neki osobito poticajni dani, moguće je da će vam biti teško raditi, a suradnike i kolege ćete doživljavati kao osobe koje su vam komplicirane, s kojima nemate dobru komunikaciju, a koje vas i sa i bez razloga pritišću i opterećuju svojim postupcima, primjedbama , ponašanjem. Ovaj dio mjeseca je kompliciran i po pitanju financija, jer dogovorene isplate mogu kasniti ili ćete biti opterećeni troškovima i dugovanjima iz prethodnog razdoblja. Nešto je bolja situacija u drugom dijelu lipnja, naročito u trećoj dekadi mjeseca, kada će Sunce i Venera u vašem znaku donijeti lakšu naplatu potraživanja, ali vam konačno dati i mogućnosti da neke planove počnete realizirate. Ne ulazite u neke “mutne” dogovore niti se bavite špekulacijama kada su ulaganja u pitanju, jer to sve može donijeti mnogo truda, a malu zaradu. Nezaposleni mogu dobiti gomilu obećanja za posao, ali malu šansu za ostvarenje.

Zdravlje

Blaga forma depresije, statičnost – a pojedini će utjehu tražiti iu slatkišima. Za vas bi najbolje bilo da se malo pokrenuti i bacite na neku fizičku aktivnost. Starija populacija će imati probleme s imunitetom, nesanicom, bronhima. U trećoj dekadi mjeseca zdravstveni segment kreće na bolje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €