Rak-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: U vaš polje ljubavi i znak Škorpiona ulazi tranzitni Mars, vladar ovog znaka. Za slobodne Rakove bi ovo mogao itekako biti mjesec pun zanimljivih i poticajnih emotivnih dešavanja. i sami ćete primijetiti da se dosta pripadnika suprotnog spola interesuje za vas, da su se uzvrteli i da pokušavaju vas animirati i osvojiti. Od vas će ovisiti hoće li ćete i kome od njih dati šansu da vam se približi. Vi ste malo nestalni u ovom razdoblju, spremni za flertovanje i poigravanje pa će vam biti zanimljivo u svakom slučaju. Obzirom da u prvoj dekadi siječnja imamo mlad Mjesec u vašem polju ozbiljnih partnerstava, rekla bih da su Rakovi ipak spremni da se za nekoga malo ozbiljnije vežu i da će netko uspjeti zagolica prvo vaše misli, a onda i srce. Kod zauzetih imamo malo drugačiju situaciju. iako ovaj period zahtjeva od vas odgovornost prema svojim vezama i partnerstvima, očito je da vi niste zadovoljni odvijanjem situacije sa voljenom osobom. Moguće je da su kod pojedinih odnosi već u prethodnom razdoblju zahladnjeli na neki način i da ste se vi i partner uvukli u učmalu svakodnevicu u kojoj se ništa naročito lijepo ne događa. Neki od vas će potražiti izlaz kroz flertovanja s drugima, čak i kroz tajnu vezu, avanturu. Međutim, ono što je izvjesno jest da se s malo truda situacija može preokrenuti. Voljena osoba i vi možete mnogo uraditi za svoj odnos i probuditi ono zajedništvo od ranije. Prisjetite se lijepih stvari, lijepih trenutaka koji sačinjavaju vašu vezu, probudite ljubav ponovno i posvetite se jedno drugom. Sve se može vratiti na staro.

Posao: Venera je u polju poslovne svakodnevice, a Sunce i retrogradni Merkur u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, kao i mlad Mjesec u prvoj dekadi siječnja. Očito je da bi ovo mogao biti solidan poslovni razdoblje za sve one koji su poduzetni i koji ne čekaju da im bilo što padne samo od sebe u krilo. Mars lijepim aspektom gleda vaš znak, dajući vam dovoljno snage i inicijative pokrenuti poslove i projekte koji su do sada bili u nekoj formi blokade ili razmatranja. Također, pojedini Rakovi će vrlo ozbiljno početi da se bave mišlju o pokretanju privatnog biznisa i neki prvi koraci se mogu napraviti iu ovom segmentu. Svoje ideje ili planove dijelite samo s pouzdanim ljudima, pošto postoji mogućnost da ih netko iskoristi ili predstavi kao svoje. Osobe koje su vam već smetale ili bile konkurencija aktivirat će se opet, ali vi već znate na koji način djeluju pa ćete biti dovoljno oprezni da ne dopustite da vam ovo na bilo koji način pokvari planove. Netko vam može pomoći prilikom ostvarivanja kontakta sa strancima.

Zdravlje: Vi ste već jedan duži vremenski period pod pritiskom kojekakvih situacija, i živčani sustav vam je napet, a organizam povremeno dosta slab. Saturn u polju zdravlja definitivno govori o odbacivanju nekih loših, ali i usvajanju novih, dobrih navika. Jedna od njih bi mogla biti i ta da s vremena na vrijeme odete na kontrolu, bez nekog posebnog razloga.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €