Magija

Rak-Mjesečni horoskop za studeni 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Da se tijekom ovog mjeseca možete zaljubiti – pa, možete. Obzirom da će i Sunce i Merkur tranzitirati kroz vaše polje ljubavi, itekako može biti dešavanja na emotivnom planu. No, pitanje je koliko sve ovo može biti dobro i stabilno iu kojoj mjeri će vam donijeti ono što priželjkujete – stabilnost i pružanje ljubavi bez granica. Naime, sama slika ulaska u ovaj mjesec upozorava Rakove – ne ulazite prebrzo u nešto, a pogotovo ne ulazite u neki odnos privučeni strašću i seksualnim “ludilom”. Jer sve može ostati baš samo na tome. Naglašena je fatalnost, ali je naglašen i momenat avanture, neobaveznosti. Da me ne shvatite pogrešno, nitko vam ne brani da započnete nešto, samo nemojte odmah početi planirati budućnost i da zidate kule u zraku. Pričekajte malo da vidite što druga strana ima da vam ponudi i koliko je iskreno ušla u sve ovo sa vama. Da se ne biste razočarali kasnije. Dokle god idete korak po korak i sa potrebnim oprezom, sve će biti u redu. Rakovi u dužim emotivnim vezama i brakovima imaju dvije mogućnosti pred sobom …. ukoliko se vi i partner u potpunosti posvetite jedno drugom i potrudite riješiti zajednički probleme u vašoj vezi, pred vama je period koji bi itekako mogao vašu vezu oporavi ili čak uzdigne na višu razinu. Međutim, ukoliko budete skloniji tome da bježite od problema i da se oboje okrećete nekim svojim aktivnostima, nadajući se da će teškoće nestati same od sebe, treća dekada mjeseca bi mogla donijeti velike probleme iu nekim vezama čak i raskid. Moguće je da će se umiješati i treća strana.

posao

Kako god okrenuli, najbolje će tijekom ovog mjeseca proći oni koji imaju privatne ili obiteljske poslove. Ovo polje je Rakovima u potpunosti otvoreno u smislu pokretanja novih suradnji i dobrog financijskog prosperiteta. Jedino je posljednja dekada mjeseca nešto napornija i tada bi trebalo voditi računa o gubicima i ne ulagati novac u nove projekte. Generalno, Rakove očekuje slična situacija kao tijekom listopada, s tim što bi trebali s malo manje napora i gubitaka prolaze u svojim poslovnim relacijama. I dalje vam stoji veliki broj obveza i “otvoreni fronte” na više strana, pa ćete dosta truda morati ulažete iu najosnovnije, redovite zadaće, jer će vam dosta toga odvlačiti pažnju i ometati koncentraciju. Financijskih priljeva će biti u većoj mjeri, ali će zato biti povećani i troškovi, pa ćete uglavnom biti na istom. Treća dekada studenog je dobra da sklopite dobar ugovor sa strancima ili razgovarati s nadređenom osobom o unapređenju ili poboljšanju materijalnih uvjeta.

Zdravlje

Dokle god je Saturn u tranzitu kroz vaše polje zdravlja (a tamo će biti sve do kraja 2017-e) morate stanje svog organizma shvatiti ozbiljno i truditi se da najbolje prođete kroz ovaj period. Odgovornost prema sebi donosi najbolje rezultate, pa se odreknite nekih loših navika i uvedite dobre.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM